Alina Cojocaru şi Johan Kobborg, interzişi la Operă!

Documentul care interzice accesul Alinei Cojocaru şi a altor artişti în incinta Operei. Balerina a ignorat însă acest "embago" absurd

 

E nevoie de corpul de control al premierului


Întâlnirea angajaţilor ONB cu vicepremierul Vasile Dâncu a fost arbitrată de Tiberiu Soare. Dâncu a spus în debutul acestei adunări oficiale: "Situaţia este de criză, însă o criză poate fi şi inaugurală, de bun augur. Sunt aici pentru a găsi o soluţie împreună cu dumneavoastră."

Au vorbit apoi, pe rând, artişti ai ONB.

Potrivit Mediafax, angajaţii ONB care au ţinut cuvântări şi cei prezenţi în sală erau de partea lui Tiberiu Soare şi Vlad Conta.

Vasile Dâncu a declarat că nu a venit "cu o ficţiune în minte", apărând sau susţinând pe cineva, fie Kobborg, fie Alina Cojocaru: "Am venit la întâlnire doar ca să vă ascult şi să găsesc, împreună cu voi, o soluţie pentru această situaţie de criză."

După ce a ascultat mai mulţi artişti susţinându-şi cu aplomb credinţele şi poziţiile în conflict, vicepremierul a afirmat că va solicita premierului Dacian Cioloş să convoace corpul de control pentru o anchetă amănunţită. "Problemele administrative şi de management defectuos trebuie rezolvate", a spus vicepremierul.

"Declaraţiile Alinei Cojocaru conţin minciuni şi denigrări ale instituţiei ONB.
Kobborg a denigrat, de asemenea, prestigioasa tradiţie şi istorie a ONB"
, au susţinut mai mulţi artişti.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • radu pe 28 Apr 2016, 07:08
    bine

    Nu e acelasi lucru! Chiar ar merita sa nu mai fie primita pe acolo!

    0
    0

  • Gina pe 27 Apr 2016, 11:18
    TIPC ROMÂNESC

    În urmă cu nişte decenii, prin 1959, sopranei Ileana Cotrubaş - proaspă absolventă a conservatoriului Ciprian Porumbescu i s-a refuzat un post la Opera Română. La repartiţia guvernamentală a primit CU INDULGENŢĂ un post la Teatrul de Operetă. Şi... care a fost urmarea? A plecat din ţară, a fost primită la Opera din Viena şi s-a afirmat pe marile scene ale lumii, devenind o soprană de renume internaţional. Poate că dacă atunci, la absolvire ar fi rămas în ţară, ZBORUL ei ar fi fost frânt. De intrigi, invidii, interese, nonprofesionalism, VIESPARUL TIPIC societăţii româneşti. Continuaţi tot aşa voi antislujitori ai artei, ai intereselor României şi tare curând dezastrul va fi complet. În toate domenile în care cei din vârful piramidei sunt obligaţi să plece din ţară pt. a se realiza. Vor rămâne doar GUNOAIELE. Biet popor

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod