Ce trebuie sa stii la prima intalnire

Prima intalnire iti creeaza emotii chiar daca il cunosti, chiar daca nu il cunosti pe cel pe care urmeaza sa-l vezi. Te-ai intrebat vreodata, insa, ce inseamna exact aceasta prima intalnire?
Prima intalnire iti creeaza emotii chiar daca il cunosti, chiar daca nu il cunosti pe cel pe care urmeaza sa-l vezi. Te-ai intrebat vreodata, insa, ce inseamna exact aceasta prima intalnire? Misterul nu se dezvaluie in general decat dupa primul contact vizual.

Desi pare greu de crezut, multi barbati nu isi dau intalniri doar pentru a cunoaste noi partenere, pentru aventuri de o noapte. Intalnirile obisnuite sunt de fapt o posibilitate excelenta de a cunoaste persoane noi, de a-ti largi orizonturile si, de ce nu, de a-ti da seama cu ce gen de barbat esti compatibila.

Nu este obligatoriu sa ai o relatie cu barbatul pe care l-ai vazut, ci doar sa petreceti impreuna cateva ore in care sa va simtiti bine. Fie ca discutati probleme de viata, fie ca mergeti cu barca pe lac, un lucru este cert: trebuie sa va simtiti bine unul in compania celuilalt.

Iata cateva reguli de care ar trebui sa tii cont la prima intalnire, sugerate de expertii publicatiei on line, lifescript.com.

Rupe barierele


O iesire sambata seara, cu fetele, poate face minuni. L-ai vazut, iti face cu ochiul si pe deasupra mai este si singur.
Chiar daca nu ai mai facut asta niciodata, fa-ti curaj si mergi la el. Incepe o conversatie simpla, astfel incat sa nu simta cat esti de emotionata si la final cere-i numarul de telefon. Aplica aceeasi regula si daca ai zarit un tip dragut intr-un supermarket. Intalnirile obisnuite presupun sa iesi intotdeauna cu o persoana noua, indiferent daca iti doresti mai mult sau nu de la ea. Nu trebuie sa iti fie teama daca nu o sa iti mai placa dupa prima intalnire, important este sa iesi.

Incearca-ti norocul, dar nu alerga dupa Fat-Frumos


Motivul principal pentru care majoritatea femeilor decid sa se intalneasca cu un tip nou, este sa descopere daca acesta este sau nu genul lor. Exista insa sanse ca tipul de care te simti atrasa si despre care crezi ca ar fi perechea perfecta, sa nu fie cel mai potrivit. In cautarea lui Fat Frumos, s-ar putea sa treci pe langa cel de care de fapt ti-ar putea placea cu adevarat. Invata sa experimentezi. Poti face asta prin a te intalni cu mai multe tipuri de barbati, cu figuri diferite, cu personalitati diferite, cu moduri de gandire si cu pasiuni diferite. Vei fi surprinsa sa vezi, dupa o prima intalnire, cat de mult iti vei schimba parerea despre barbatul pe care il credeai perfect.

Stabileste-ti telul inca de la inceput


O regula esentiala in momentul in care te intalnesti cu un tip nou este sa stabilesti motivul pentru care vrei sa te intalnesti cu el. Vrei o relatie serioasa sau o aventura? Vrei un partener pentru a iesi la film sau un iubit? Daca nu cauti decat un amic cu care sa iesi, atunci fi sigura ca stie asta inca de la inceput.

Evita totusi fraze de genul: "Nu imi doresc inca o relatie serioasa" in cazul in care iti place, dar nu esti sigura de ceea ce simti.
Nu anula orice posibilitate inca de la inceput. Incearca sa ii explici ca ai nevoie de mai mult timp pentru a-ti da seama daca va potriviti sau nu, daca el este barbatul de care tu ai nevoie. Daca te place cu adevarat, atunci va fi de acord cu propunerea ta. Daca simte insa ca nu e totul in regula si nu accepta varianta ta, atunci in mod clar nu este interesat. Capul sus si mergi mai departe, fara resentimente!

Evita discutiile despre fostele relatii


Indiferent de situatie, niciunui barbat nu ii place sa auda cum era "celalat". Este o alta regula importanta in cazul unei prime intalniri. Incearca sa fii discreta si nu te avanta in prea multe discutii despre fostele tale relatii. Mai mult, daca te intalnesti cu mai multe persoane in acelasi timp, in niciun caz nu trebuie sa mentionezi acest lucru. Concurenta in acest caz nu este nicidecum benefica.

Fii punctuala si accepta doar intalnirile in oras


Indiferent de situatie si de persoana pe care o vei vedea, a ajunge la timp la o intalnire spune multe despre tine. Fie ca mergeti la un film, la un restaurant sau la o cafenea, simte-te bine, pentru ca esti in compania unei persoane noi, care insemana in primul rand o noua experienta de viata pentru tine.
Evita sa te intalnesti cu cineva, pentru prima data, la tine acasa sau la el. Aceste activitati nu fac parte din scenariul unei prime intalniri, ci doar din cel al unui cuplu.

Respecta persoana cu care te-ai intalnit


Exista situatii in care nu te simti deloc atrasa de persoana cu care tocmai te-ai intalnit. Nu este nicio tragedie daca pret de o ora discutati la o cafea, dupa care inventezi o scuza, te ridici si pleci. Important este ca, daca se mai intampla sa te intalnesti cu el pe strada, sa nu te prefaci ca nu il cunosti. Si barbatii au sentimente, chiar si dupa o prima intalnire. Asa ca un zambet si un salut fac uneori mai mult decat o mie de cuvinte.

In cazul in care te place si isi doreste si o a doua intalnire, incearca sa ii explici ca momentan nu esti pregatita sa te implici intr-o relatie serioasa. Fa-o astfel incat sa intelega si sa nu sufere.

Prima intalnire nu inseamana si prima noapte de sex. Ca sa iti dai seama daca te potrivesti sau nu cu cineva, nu sexul este solutia. Ca regula general valabila in cazul primei intalniri, ar fi sa iti asculti tot timpul vocea interioara. Daca ceva iti spune ca nu merge, atunci renunta la varianta "oricine merita a doua sansa".
Totul depinde de tine. Indiferent daca celalalt se simte atras de tine, tu esti cea care decizi daca merita sau nu. In momentul in care simti ca esti pregatita sa ai o relatie serioasa, atunci nu pastra secretul numai pentru tine si spune-i-l si celui cu care te intalnesti.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dayana pe 28 Apr 2010, 20:21
    nu face ceea ce nu te reprezinta

    tot timpul la o intalnire trebuie sa fii tu insusi . In acest fel poti seduce cu usurinta .Fi natural si vorbeste liber(nu prea mult sa nu plictisesti persoana).daca vei respecat toate astea vei avea o intalnire supeer cool.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod