Horoscopul de weekend: Timpul le va rezolva pe toate!


Fecioară

Încearcă să asculți de cei care au mai multă experiență decât tine! În acest sfârșit de săptămână o să fii înconjurat/ă de multe persoane și chiar dacă nu îți dorești neapărat acest lucru, toți ochii vor fi ațintiți asupra ta! Fii cea mai bună versiune a ta și dacă e cazul, nu te teme să improvizezi! În situațiile critice, afișează același zâmbet cuceritor!

Balanță

Discuțiile cu partenerul de viață sunt tot mai acide? E clar că trebuie să faci anumite compromisuri dacă vrei ca relația voastră să funcționeze! Altfel, cine crezi că va accepta să fie permanent în planul secund? E nevoie de o schimbare majoră, iar lucrul acesta trebuie să se întâmple foarte repede!

Scorpion

După o lungă așteptare, iată că în sfârșit vine Iepurașul! Sigur, s-ar putea ca anul acesta să nu îți aducă daruri foarte valoroase, dar ceea ce contează cu adevărat este că întreaga familie să se reunească! Paștele, la fel ca și Crăciunul este despre timpul petrecut alături de cei dragi, aspectele financiare trebuie să fie pe planul secund!

Săgetător

Nu te vei simți deloc bine în acest weekend.
Drept urmare, trebuie să ai grijă la alimentele pe care le consumi dar și să nu faci exces de băuturi alcoolice! Moderația trebuie să fie cuvântul de ordine! Din fericire, ai alături câteva persoane cu mai multă experiență așa că ai face bine să le urmezi sfaturile!

Capricorn

Telefonul tău va fi asaltat în aceste zile de urări și texte care se doresc a fi amuzante. Dacă nu mai ai răbdare să răspunzi tuturor, creează un mesaj standard pe care să îl transmiți tuturor! Astfel, nu vor exista nemulțumiri majore!

Vărsător

Chiar dacă va începe mai greu pentru tine, acest weekend se va dovedi a fi chiar relaxant până la urmă! Mâncarea va fi bună, atmosfera degajată, iar persoanele din jurul tău, vor fi pe alocuri chiar amuzante.
Încearcă să te ridici la înălțimea lor!

Pești

Trebuie să fii foarte atent/ă în aceste zile la alimentație! Sigur, tentațiile vor fi mari dar chiar nu trebuie să le cazi pradă! Nu uita, dacă vei renunța complet la frâne și vei mânca haotic, îți va fi mult mai greu apoi să revii la forma inițială!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
3 Mai 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod