Vara - anotimpul dragostei si al sportului

Hai sa recunoastem, oricine poate sa-si faca timp pentru exercitii fizice. V-ati gandit sa petreceti acest timp impreuna cu partenerul(a) de viata si sa mergeti...
Hai sa recunoastem, oricine poate sa-si faca timp pentru exercitii fizice. V-ati gandit sa petreceti acest timp impreuna cu partenerul(a) de viata si sa mergeti amandoi la sala? Nu numai ca acest lucru va va apropia foarte mult dar va va face sa va simtiti extraordinar. Este unul din lucrurile care va va face relatia si mai puternica.

Asa ca, sambata sau duminica viitoare cand veti cauta ceva de facut, incercati sa puneti in practica macar una din ideile urmatoare. O data ce veti incepe sa faceti aceste exercitii impreuna, veti descoperi cat de usor o sa va fie mai tarziu sa va tineti de un program zilnic de exercitii si cat de mult va veti dori sa va petreceti acest timp impreuna cu iubita(ul).

Tenisul de masa sau de camp este un sport extraordinar pentru un cuplu - puteti incerca sa invitati inca un cuplu si sa jucati tenis impreuna, pe perechi. In timp ce jucati, ganditi-va la cat de competitivi sunt partenerii de joc si cat de prompt reactioneaza la loviturile neasteptate. Puteti alege pentru acest lucru un club de tenis, curtea scolii sau sala de gimnastica.

Pentru cei romantici, plimbarile pot fi o alternativa mai buna. Nu uitati sa luati cu voi un pachet cu delicatese pe care le puteti savura stand pe iarba si privind un rasarit sau un apus de soare. Daca o astfel de plimbare vi se pare prea complicata, incercati, pur si simplu, o hoinareala de-a lungul plajei, lacului sau intr-un parc.

Daca vreti sa va fixati o zi din saptamana in care sa iesiti pentru exercitii, faceti o lista cu locurile in care va doriti sa mergeti si luati-va toate informatiile despre locul respectiv. Dupa ce v-ati stabilit traseele romantice, alegeti un alt loc, in care nu ati mai fost, pentru a va petrece weekend-ul. Daca va incanta ideea de a merge sa dansati, incercati sa luati cateva lectii de dans clasic - vals, tango, samba si cu aceasta veti ajunge direct la inima iubitei(ului).

Puteti opta si pentru o zi mai linistita la munte alegand un traseu usor de urcat si apoi, va puteti bucura impreuna de preparatele unui restaurant rustic. In timpul lunilor de vara, nu trebuie sa ratati ocazia de a petrece o zi intreaga inotand impreuna sau pregatind un gratar. Cei mai multi dintre romantici vor fi de acord cu acest gen de activitate.

Un alt gen de activitate de care va puteti bucura impreuna si, mai mult, va puteti motiva unul pe celalt, este sa mergeti impreuna la sala de fitnes pentru a scapa de kilogramele in plus.

In final, puteti experimenta orice idee va vine in acest sens descoperind noi modalitati de a va petrece urmatoarele zile facand exercitii impreuna cu partenerul(a) de viata. O minte si un corp sanatos va va ajuta sa va mentineti si o relatie sanatoasa. Si, cine stie, poate veti ajunge sa aveti suficienta incredere in farmecul propriu incat sa va incantati iubita(ul) cu un dans de striptease.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod