TIXEL, tehnologia medicală termo mecanică de rejunevare a pielii și lifting nonchirurgical

TIXEL, tehnologia medicală termo mecanică, ce oferă rejuvenarea tenului, lifting nonchirurgical și tratează problemele estetie ale pielii, a fost lansată la Clinica STATERA by Dr. Florin Juravle, printr-un eveniment la care au participat specialiști din industria medicală, persoane publice și reprezentanți Mass Media.

Invitații, printre care s-au aflat și Teo Trandafir, DJ Wanda, Iulia Albu, Corina, Ela Crăciun, Carmen Negoiță, Livia Graur, Teodora Antonescu  au aflat de la medicul chirurg Florin Juravle și de la Radu Vlădescu, Managing Partner Med IQ Tech, distribuitorul tehnologiei, care sunt beneficiile TIXEL și avantajele acestuia față de alte tehnologii de pe piață precum radiofrecvența sau laserul.

TIXEL tratează: ridurile profunde; ridurile de expresie; cictricile post acnee; cicatricile hipertrofice și keloide;        petele pigmentare; porii dilatați; laxitatea cutanată; vergeturile; rozaceea. Oferă efect de lifting, inclusiv al zonei superioare a pleoapelor. Este o tehnologie medicală termo mecanică ce oferă mai multă siguranță, confort și recuperare rapidă comparativ cu tehnologiile bazate pe laser și radiofrecvență. Aceasta tehnologie este admisa si pacientilor cu probleme de sanatate, care au trecut prin sedinte de radioterapie si chimioterapie si care nu au  acces la mezoterapie, ultrasunete, vacuum, masaj.

TIXEL a captat atenția invitaților într-un mod semnificativ, vedetele prezente la eveniment declarându-se încântate de lansarea acestei tehnologii la Clinica Statera. "In afară de plăcere, aici se performează act medical de cea mai înaltă calitate. M-am lăsat cu toată dragostea și cu toată încrederea pe mâna acestor medici, pentru că aici se practică medicina.”, a declarat Teo Trandafir-

Dr. Juravle este un medic foarte bun, am încredere în el. El a fost cel care a asistat la operația mea pe coloană, pe noi ne leaga niște lucruri foarte profunde, pot să spun ca el este în acest moment parte din familia mea.

Domnul doctor are acest dar de a nu te minți și întotdeauna, fiind atât de transparent, îți și conferă încrederea de care ai nevoie și stii că, strict ceea ce el îți spune, aceea trebuie să faci.”, a spus DJ Wanda.

Prețul unei ședințe TIXEL este de 250 euro, iar recomandarea este să se facă 3 ședințe, cu o pauză de 2-3 săptămâni între ele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod