O noua solutie pentru imbunatatirea memoriei

Pentru toti cei care au probleme cu circulatia sangelui la nivel cerebral, dar si pentru cei care vor sa-si imbunatateasca memoria si capacitatea de concentrare, Doppelherz aktiv ofera solutia: Ginkgo Biloba.
Combinatia de extract de Ginkgo si Vitamine B ajuta foarte mult procesele cerebrale. Substantele din frunzele de Ginkgo imbunatatesc circulatia sangelui la nivel cerebral si ajuta la cresterea capacitatii de concentrare.

Vitamina B1 este o coenzima importanta in metabolizarea glucidelor din care creierul isi ia energia necesara, vitamina B2 ajuta la oxigenarea creierului, iar functiile cerebrale devin mai eficiente. Vitamina B6 participa in procesul de formare al globulelor rosii si poate exercita, in mod indirect, o influenta pozitiva asupra functiilor cerebrale.
Toate aceste substante actioneaza pentru ca activitatea cerebrala sa fie mentinuta la parametri optimi cat mai mult timp.

Produsul este recomandat celor care sunt trecuti de varsta de 40 de ani si care au suferit de atac de cord sau accident vascular cerebral, dar si celor care au probleme de memorie sau concentrare.

Ginkgo Biloba de la Doppelherz aktiv imbunatateste circulatia in special in creier si membrele inferioare, ajuta la prevenirea atacului de cord si accidentului vascular cerebral, la recuperarea dupa infarctul miocardic, prevenirea si inlaturarea tiuitului in urechi.

Se recomanda zilnic, cate doua comprimate, in timpul meselor.
Produsul este disponibil in farmacii la un pret recomandat de 30 lei (cutie 60 tablete).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod