Glykofit - aliatul tău în lupta cu diabetul

Una dintre cele mai frecvente boli cu care se confruntă românii, diabetul zaharat, afectează mai mult de 11,6 % din populația țării.
Studiul Naţional privind Prevalenţa Diabetului, Prediabetului, Supraponderii, Obezităţii, Dislipidemiei, Hiperuricemiei şi Bolii Cronice de Rinichi (PREDATORR) arată că aproximativ 2 000 000 de persoane suferă de această afecțiune, România situându-se pe locul doi în Europa în ceea ce privește incidența diabetului zaharat.

Diabetul zaharat (DZ) este o boală cu evoluție cronică în cadrul căreia organismul nu poate folosi glucidele din alimentație. Glucoza este principala sursă de energie a organismului, dar pentru a putea fi utilizată, ea trebuie să pătrundă în celule. Pătrunderea glucozei în celule se face cu ajutorul insulinei, hormon secretat de pancreas.
Diabetul apare atunci când organismul nu produce destulă insulină sau nu o folosește cum trebuie.

Fără insulină, organismul nu mai poate asimila în mod corect glucoza, rezultând o creștere a nivelului de zahăr în sânge (hiperglicemie) și apariția complicaților diabetului zaharat. Există însă câteva metode și comportamente sănătoase care ne pot ajuta să menținem nivelul glicemiei sub control.

Sfaturi sănătoase pentru menținerea glicemiei în limite normale


1. O primă recomandare în acest sens este utilizarea suplimentelor alimentare ce conțin extras de dud alb. Acesta reduce absorbția glucozei si reușește să îmbunătățească  metabolismul glucidic și sinteza de glicogen hepatic, micșorând astfel nivelul glicemiei.

2.
Evitarea stresului este o altă metodă de controlare a nivelului de zahăr. În momentele de tensiune, corpul degajă cortizol, un hormon de stres, care în prezența altor hormoni stimulează creșterea glicemiei. O atitudine cât mai relaxată va fi mult mai benefică corpului decât ați intui. Și aici, frunzele de dud alb sunt recunoscute ca fiind benefice pentru că vin în eliminarea stării de oboseală, a stărilor de amețeală, a anemiei și a incontinenței.

3. Nu trebuie să uităm totuși că o alimentație corectă, însoțită de o greutate normală, este la fel de necesară. Studiile relevă că numai o treime din populația României are o greutate normală – 31,4% dintre români suferă de obezitate, iar 34,6% sunt supraponderali.
O proporție mai mică, de 3%, o reprezintă obezitatea morbidă.

4. Este demonstrat știintific că exercițiul fizic regulat contribuie la prevenirea și controlul diabetului. Prin mișcare se obține sau se menține greutatea corporală optimă și crește sensibilitatea țesuturilor la acțiunea insulinei.

Glykofit – Câștigă timp în lupta cu diabetul


Suplimentele alimentare cu extract de dud alb sunt recomandate tocmai datorită multiplelor acțiuni benefice ale acestei plante. Glykofit este propus ca un preparat de primă alegere pentru pacienții cu diabet zaharat de tip II, recomandat și ca adjuvant în diabetul zaharat de tip I, în sindromul metabolic și ca remediu benefic pentru persoanele cu prediabet și din grupă de risc: persoane obeze, mai ales cele cu obezitate abdominală.

Glykofit cu extract de frunze de dud alb este un preparat naturist, fără contraindicații și lipsit de reacții adverse, fiind cunoscut ca un antioxidant, adaptogen, expectorant, diaforetic și  hipolipidemiant.
Suplimentul este disponibil în Farmaciile Ropharma din țara sau online pe: http://www.ropharma-healthcare.ro, la prețul de 21.50 lei. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod