Estetica dentară - de la tehnologii digitale la zâmbete perfecte

Pacienții care pășesc în cabinetul dentar își doresc un zâmbet strălucitor ce poate să dureze toată viața. În plus, 89% dintre pacienții care au ales tratamente de estetică dentară au observat îmbunătățiri la stima de sine, iar cei din jur i-au considerat ca fiind mai atractivi, precizează Academia Americană de Stomatologie Cosmetică. Medicii stomatologi specialiști în estetică dentară au întotdeauna soluția potrivită pentru a-i ajuta pe pacienți să nu rateze niciun zâmbet și să întâmpine primăvara cu bucurie.
 
Fațete dentare sau coroane dentare?

Pe scaunul medicului stomatolog specialist, pacienții se confruntă cu această dilemă, având nevoie de îndrumare pentru a face alegerea potrivită.
Fațetele dentare sunt preferate de vedetele de la Hollywood deoarece tratamentul poate fi încheiat cu doar cateva vizite la clinică. Au ajuns să fie preferate de către un număr tot mai mare de persoane, ținând cont de beneficiile lor. Medicii stomatologi specialiști în estetică dentară recomandă fațetele dentare pentru că sunt fabricate din materiale ceramice care arată exact ca smalțul natural al dinților tăi. Sunt ușor de întreținut și au garanție peste 30 de ani. Reprezintă o investiție de viitor, care te scapă de vizite la medicul dentist și care âși asigură un zâmbet alb pe termen lung.

De asemenea, zâmbetul poate fi protejat cu ajutorul coroanelor dentare, care sunt restaurări protetice ce protejează și oferă funcționalitate și estetică unui dinte.
Marele avantaj este acela că acestea vor crește rezistența dintelui și îl vor proteja de alte afecțiuni. Coroanele dentare din zirconiu sunt realizate cu ajutorul tehnologiei CAD-CAM, de către tehnicieni dentari specializați internațional, și oferă garanție pe viață.

Înainte să optezi pentru un tratament de estetică dentară trebuie să alegi medicul stomatolog specialist cu mare atenție. Ține cont de certificările internaționale ale acestuia, de experiența în domeniu, de numărul de cazuri tratate și de tehnologiile pe care le folosește pentru a oferi cel mai bun tratament.

Tehnologia îți readuce zâmbetul pe buze

În clinicile DENT ESTET ai posibilitatea să vedeți rezultatul procedurilor înainte să începeți tratamentul.
Tehnologia Digital Smile Design este un procedeu computerizat cu ajutorul căruia zâmbetele sunt proiectate pe monitor cu toate modificările recomandate de medic și dorite de pacient.  Dent Estet reconstruiește zâmbete și promovează conceptul „Smile Makeover” pentru tratamente realizate cu ajutorul tehnologiei digitale.  Rezultatele pot fi observate în cel mai scurt timp, iar DSD este, fără îndoială, tehnologia care i-a făcut pe pacienți să accepte cu încredere tratamentul de reconstrucție a zâmbetului. De fiecare dată aceștia vor să vadă cum li se va schimba fizionamia chipului cu un zâmbet nou, de un alb imaculat. Pacienții se simt răsfățați și în fața fotografului profesionist, care realizează fotografii digitale de diagnostic clinic înainte și după tratament, în studioul personal Future Smile Studio.

DENT ESTET își păstrează poziția de lider în servicii stomatologice încă din 1999, de la înființare, reușind mereu să aducă în beneficiul pacienților toate tehnologiile digitale existente în clinicile de elită din străinătate, care cresc rata de succes a tratamentului și confortul pacientului.
Dacă vrei să atragi privirile celorlalți și să ai mai multă încredere în tine însăți, atunci alege corect un tratament de estetică dentară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod