Detoxifierea organismului te scăpă de problemele de sănătate!

Sărbătorile de iarnă au trecut, iar luna ianuarie este prielnică pentru detoxifiere, sport și alimentație sănătoasă. Cele mai multe probleme de sănătate apar din cauza unei diete dezechilibrate. Dr. Iulia Belc, director medical al Premier Palace SPA recomandă hidrocolonoterapia, o procedură modernă, practicată cu rezultate excepționale în întreaga lume, eficientă în detoxifierea generală a organismului, optimizarea proceselor fiziologice, stimularea proceselor metabolice și limfatice. Este în același timp și un program complex pentru purificarea organismului, eliminarea toxinelor, îmbunătățirea absorbției substanelor nutritive la nivelul tubului digestiv, ameliorarea calității sângelui, reglarea metabolismului și întărirea sistemului imunitar.
Este tratamentul ideal și pentru: pierderea în greutate prin reglarea tranzitului intestinal și diminuarea stratului adipos.

Sunt afecțiuni dermatologice, alergii, afecțiuni psihice, anxietate, depresie, afecțiuni articulare, osteoporoză care sunt legate de starea de sănătate a intestinului. Nu degeaba colonul este numit al doilea creier...E foarte greu să vorbim despre o alimentație corectă și absolut sănătoasă. Carnea, de obicei cea de pui, este tratată cu hormoni de creștere, iar pentru a preveni îmbolnăvirea puilor, pentru că ei cresc un număr foarte mare într-un areal foarte mic, sunt tratați cu antibiotice.
Toate acestea, prezente în carnea pe care o mâncăm, duc la o dereglare a florei, a microbiomului intestinului, de aceea este foarte important să tratăm afecțiunile intestinale, pentru a avea o viață sănătoasă și o stare de bine...Printre cele mai eficiente terapii de detoxifiere se practică spălarea colonului cu cafeină, dar hidrocolonoterapia este o soluție mai puțin cunoscută și îmbrățișată în țara noastră, dar totuși, din ce în ce mai multă lume apelează la ea. Să fim înțeleși, nu este o clismă, este spălarea colonului
”, a declarat dr.
Iulia Belc.

Dr. Iulia Belc, director medical Premier Spa, oferă și alte recomandări pentru detoxifiere în cadrul celui mai mare SPA din Capitală. În ultimii 15 ani, dna dr. Belc a activat ca medic specialist în cadrul Senatoriului Balnear și de Recuperare de la Techirghiol și a condus Ana Aslan Health SPA, unul dintre cele mai renumite centre SPA din România și din lume. Dr. Belc promovează și aplică cu succes tratamente anti-aging folosind cu precădere faimoasele produse Gerovital H3. După ce, de-a lungul anilor a studiat efectele tratamentelor și împachetărilor cu nămol din Techirghiol, Premier SPA a devenit primul și între timp și unicul SPA din București care oferă astfel de tratamente specifice centrelor medicale aflate în localitățile de la Marea Neagră.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod