Declara razboi microbilor cu noul Duck Fresh Discs!

Duck Fresh Discs este un produs pentru curatarea si improspatarea vasului de toaleta. Se aplica in mod igienic, datorita faptului ca nu are suport de sustinere si, astfel, nu iei contact cu microbii din suportul de plastic.
Aplicandu-l direct, nu mai este necesar un suport de sustinere in care se adapostesc microbi si bacterii. In timp, suporturile se murdaresc, devin neigienice si adapostesc germeni. Produsul se prezinta sub forma de gel concentrat care se aplica direct pe vasul de toaleta, cu ajutorul unui sistem special alcatuit din maner si rezervor cu gel.

Il manevrezi foarte usor. Introduci rezervorul cu gel in manerul de plastic, scoti capacul, apesi butonul si aplici discul de gel direct in interiorul vasului de toaleta.
Pentru a aplica nu mai este nevoie sa atingi produsul, astfel usurinta in utilizare este maxima, iar manevrarea lui este foarte igienica. Dupa aplicarea gelului, pui capacul la loc, pentru a-l depozita in conditii bune.

Un rezervor cu gel dureaza  pana la 600 de jeturi de apa, iar fiecare disc de gel dureaza pana la 7 zile si rezista la aproximativ 100 jeturi de apa. Un rezervor contine suficient gel cat pentru 6 aplicari.

Produsul este disponibil in doua variante de parfum: Marine (albastru) si Lime Zest (verde).

Pret recomandat: 10.94 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod