Consultatii dermatologice gratuitein cadrul campaniei nationala “O viata mai buna pentru tenul gras, cu imperfectiuni”

Acneea reprezinta o afectiune cu impact puternic asupra calitatii vieții. 80% dintre adolescenti si 40% dintre adulti sunt afectati de acnee si resimt un impact emotional puternic. Mai mult decat atat, cercetarile recente au aratat ca acneea este departe de a fi o simpla afectiune cu efect asupra aspectului fizic. Aceasta are un impact si asupra calitatii vietii, in special a adolescentilor:

71% dintre ei au incredere in ei sau sunt timizi
21% dintre ei intampina probleme la scoala
24% dintre ei se confrunta cu dificultati in a lega prietenii noi

Acneea nu inseamna doar puncte negre si cosuri, ci si riscul de a ramane cu semne persistente, rosiatice sau brune.

O amintire neplacuta ce poate disparea greu sau niciodata. De aceea, este necesara o monitorizare constanta a acneei si utilizarea unui tratament corespunzator pentru a preintampina aparitia semnelor post-acneice. La Roche Posay lanseaza pentru prima data campania nationala “O viata mai buna pentru tenul gras, cu imperfectiuni”, in colaborare cu medici dermatologi din toata tara si vine in sprijinul persoanelor care se confrunta cu acnee, oferindu-le consultatii dermatologice gratuite*.  

Campania are ca scop diagnosticarea și propunerea unei scheme de tratament a acneei, precum si testarea produselor din gama Effaclar de la La Roche Posay.
Pana in acest moment in campanie s-au alaturat 212 medici dermatologi din toata tara, insa numarul acestora este in continua crestere. Lista medicilor implicati in campanie poate fi accesata pe site-ul: http://www.laroche-posay.ro/freefromspots.

In cadrul consultatiei dermatologice pacientii vor primi gratuit si un kit de testare Effaclar**, ce contine: un esantion Effaclar Gel Spumant Purifiant 15 ml; un esantion Effaclar Duo(+) 3 ml; un voucher cu discount 10 lei la achiziția unui produs din gama Effaclar. Perioada de desfasurarea a campaniei este 16 octombrie – 29 noiembrie 2017.
Numarul locurilor disponibile este limitat.

Inscrierile se realizeaza telefonic, consultand datele de contact din lista ce poate fi accesata pe site-ul - http://www.laroche-posay.ro/freefromspots (apasand butonul “Programati-va acum”). Pacientii care isi doresc sa se programeze pentru o consultatie trebuie sa mentioneze ca suna pentru o consultatie gratuita pentru acnee in cadrul campaniei La Roche Posay. In plus, experții La Roche-Posay au selectat cele mai utile informatii, articole si sfaturi pentru 4 categorii diferite care se confrunta cu acneea: adolescenti, femei, barbati si parinti ai unui adolescent cu acnee.

* In limita locurilor disponibile, in perioada 16 octombrie – 29 noiembrie 2017.
** In limita stocului disponibil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod