Bolile respiratorii se trateaza la Sovata!

Respirația este un proces automat și continuu. Acest proces ne ține în viață, tocmai de aceea este imperios necesar să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Bolile sistemului respirator sunt de două feluri: acute ( cele provocate de virusuri) și cronice ( cele provocate de bacterii). Frecvent intalnite, acestea pot crea neplăceri chiar și o perioadă mai lungă de timp, însă pot fi prevenite, ba chiar vindecate mai repede cu putin ajutor.


„Bolile respiratorii sunt mult ameliorate prin ”Curele antialergie Danubius-Sovata”, care se adresează atât alergiilor respiratorii, cât și infecțiilor respiratorii repetate, inclusiv la copii. Aceste cure de una sau doua săptămâni includ aerosoli și inhalații cu apă sărată, masaj medical, gimnastică respiratorie și de readaptare la efort, oxigenoterapie forte, și, la nevoie, electroterapie și împachetări cu nămol (în caz de asociere a unor afecțiuni ale cutiei toracice)”, spune Suzana Pretorian, doctor balneolog în cadrul Danubius Health Spa Resort.

Protecția imună și reducerea alergiilor obținute prin tratament, durează între 6 luni și un 1 an.

Iată mai exact și ce poți trata la Sovata. „Indicațiile principale pentru boli respiratorii sunt rinitele alergice, sinuzitele cronice, laringitele cronice, faringo-amigdalitele repetate, bronșitele astmatiforme sau cronice postinfectioase, stările de hiperreactivitate bronșică postantibioterapie pentru bronșite sau pneumonii infecțioase (tuse prelungită), astm bronșic în afara crizelor, scăderea capacității respiratorii în boli profesionale (expunere repetată la toxice respiratorii – pulberi, gaze, etc)”, adaugaă specialistul.


    *** Oferta CURA ANTIALERGIE din cadrul Danubius Health Spa Resort Sovata contine: 14 nopți de cazare cu demipensiune (sau la cerere cu pensiune completă). Beneficiezi de:
•    Access nelimitat la centrul Spa modernizat - bazinele cu apă dulce şi sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp alternativă pentru picioare, bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aromasaună, bazin de imersie totală după saună, cameră de relaxare, sala de fitness, închirierea halate de baie;
•    Gimnastică de dimineaţă în aer liber (în funcţie de condiţii meteorologice);
•    Gimnastică în grup în apă (exclusiv Sâmbătă şi Duminică);
•    Pachetul include 2 consultaţii medicale și proceduri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod