Ai curajul sa încerci un detox?

Un singur click pe Internet te pune față în față cu un milion de soluții și idei vis a vis de detox. Cum și ce să alegi cel mai bine? Cum știi ce ți se potrivește? Ce ar putea functiona pentru tine. Ei bine, atunci când ai nelămuriri, e bine să apelezi la specialiști ca să vezi care este cea mai bună soluție pentru tine.
Suzana Pretorian, dr balneolog la Danubius Health Spa Resort Sovata ne explică simplitatea conceptului de detoxifiere.     ”Acest proces are nevoie de fluiditate si de personalizare. Detoxifierea presupune activarea circulației și a eliminărilor, dar și reglarea sistemului nervos, etapă care atrage după sine relaxarea mușchilor, a vaselor de sânge și reglarea sistemului hormonal.”

„Daca vrei să te apuci de un proces de transformare interioară și exterioară, uite cum te poți pregăti de treabă”, spune dr Pretorian.
„Detoxifierea va începe cu organele de detoxifiere cele mai puțin afectate. Baza oricărui proces de curățire este colonul. Ulterior, are loc detoxifierea limfatică și a rinichilor”, spune specialista de la Danubius Health Spa Resort Sovata.

Ulterior, detoxifierea limfatică trebuie susținută prin hidratare intensă și mișcare, dar moderată. Un corp obosit nu are suficientă energie pentru efort susținut. Așa că e important să îți refaci rezervele energetice prin intermediul alimentelor extrem de nutritive.
„Totodată, nu uita să bei apă. Din belșug. Începe-ți dimineața cu apă cu lămâie, cu sucuri de legume. Și bazează-te pe multe legume și fructe. Cu cât mai proaspete, cu atât mai bine.

Ține aproape de ceaiuri și de fresh-uri.

Și nu uita: alege să transpiri și să faci cardio. Spor la detox!”, dr Suzana Pretorian.

Mai multe informatii despre tratamentele de detoxifiere disponibile la Danubius Health Spa Resort, aici https://bit.ly/2tCVhti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod