Wella Professionals lanseazã noul serviciu de colorare Freelights

Descoperă un păr sărutat de razele soarelui. Blondor Freelights de la Wella Professionals este cel mai intuitiv si mai precis mod de a crea nuanţe subtile, fără a folosi foliile. Freelights reprezintă un sistem perfect de decolorare a părului, cu putere de deschidere de până la 7 trepte.
Accentele de culoare realizate astfel arată diferit față de şuviţele precise, realizate traditional iar atunci când părul creşte, acest lucru nu este aşa de evident la rădăcini. Lookul obținut este unul natural, ca şi cum părul a fost sărutat de soare. Rezultatele de culoare pot varia de la foarte subtil, natural, tineresc sau pot fi mai intense şi mai expresive.

Josh Wood, Global Color Creative Director, a colaborat cu Wella Professionals pentru dezvoltarea noului produs Blondor Freelights.


Acesta ne spune: “Acum pot obține un look natural foarte modern, fără a mai folosi foliile. Blondor Freelights îmi oferă libertate în exprimarea creativității iar rezultatul final de culoare satisface chiar și cele mai pretențioase cliente pentru că arată într-adevăr premium. Îmi place să îl folosesc pe linia de contur și pe vârfuri pentru a obține acel efect de păr sărutat de soare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod