Washington, D.C. - inspirația pentru colecția de lacuri de unghii OPI pentru sezonul toamnă-iarnă

Datorită îmbinării inedite de istorie și cosmopolit, Washington, D.C. este unul dintre cele mai fermecătoare orașe ale lumii. Este, de asemenea, inspirația pentru colecția de lacuri de unghii OPI pentru sezonul toamnă/iarnă. OPI Washington DC este rezultatul colaborării dintre brand și actrița Kerry Washington, nominalizată la premiile Emmy® și Globurile de Aur®, recent numită primul Ambasador Creativ al OPI.

Kerry Washington a lucrat îndeaproape cu Suzi Weiss-Fischmann, co-fondatorul și brand ambassador-ul OPI, pentru a crea și a numi cele 12 nuanțe noi, disponibile atât ca lacuri de unghii obișnuite, cât și în formulele GelColor.
Kerry este un model de urmat, un style-icon, o iubitoare de lacuri de unghii și perfectă pentru această nouă poziție în care se află”, spune Fischmann. „Întruchipează perfect spiritul orașului Washington, D.C., iar modul îndrăzneț în care își trăiește viața se observă atât în felul în care își joacă rolurile și în activitățile caritabile pe care le desfășoară, cât și în aparițiile pe covorul roșu”.

A fost cu adevărat inspirațional să lucrez cu Suzi – Prima Doamnă a lacurilor de unghii – în crearea și numirea nuanțelor din această colecție.
Este o îmbinare între artă și știință în crearea unor culori care să placă femeilor indiferent de stilul sau tonul pielii lor, dar să și evoce și să complementeze trendurile în fashion ale sezonului
”, povestește Kerry. „Culoarea unghiilor este o formă de exprimare simplă, dar care are un impact puternic. Când porți nuanțe îndrăznețe precum cele din noua colecție te simți mai încrezătoare și chiar mai puternică”, adaugă ea.

Paleta de culori Washington DC oferă o alternativă dramatică și sofisticată pentru nuanțele clasice de toamnă.
De la roșul autoritar al nuanței Madam President, până la nuanța vibrantă de verde măslină a lui Suzi The First Lady of Nails, OPI definește noua colecție ca fiind intensă și inedită.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod