UNA, GAMA ANTI-AGING (crema pentru fata & crema pentru conturul de ochi)

De Sarbatori, celebram frumusetea fara varsta a femeii! Va oferim pachetul UNA, cu crema pentru conturul de ochi CADOU. Fiind o inovatie reala, ingredientul sau, PhytoCellTech™ Alp Rose, extract de celule stem vegetale, stimuleaza regenerarea epidermica prin vitalizarea celulelor stem din piele.
De Sarbatori, celebram frumusetea fara varsta a femeii! Va oferim pachetul UNA, cu crema pentru conturul de ochi CADOU.  Fiind o inovatie reala, ingredientul sau, PhytoCellTech™ Alp Rose, extract de celule stem vegetale, stimuleaza regenerarea epidermica prin vitalizarea celulelor stem din piele.

Reduce vizibil adancimea si numarul ridurilor fetei, gatului si din zona perioculara, creste luminozitatea tenului si reda supletea si finetea pielii mature. Complexul sau de ingrediente active (Marixyl 3000, Untul de Cupuaçu si, bineinteles, apa termala Herculane) reconstruieste pielea în profunzime, pentru timp îndelungat.
Se observa o intinerire vizibila a pielii in numai 2 saptamani. Pretul recomandat al pachetului de Sarbatori, cu crema pentru conturul de ochi CADOU: 95 Lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod