Un păr fresh în 3 timpi și 3 mișcări. 3 sfaturi simple de la hairstylist

Există coafuri și look-uri mereu impecabile? Sigur că DA! Cele create de hairstiliști. Unele chiar ating perfecțiunea. Dar cum faci, zi de zi? Cum îți manageriezi părul ca să arate decent zi de zi? Chiar și când ești pe fugă? Dimineața sau atunci când te coafezi în mașină în drum spre birou? Nu e ușor, dar există speranță. Iată 3 sfaturi utile de la hairștiliștii Wella Professionals. Pentru ca părul tău să fie mereu fresh.

Mai multă strălucire pentru un look wow

„Pune în practică câteva trucuri smart și poţi transforma rapid aspectul părului tău, spune Lucian Busuioc, Wella International  Top Artist.

Cum? Ține aproape câteva produse de styling versatile, care fac diferența,“ adaugă stilistul.
O coafură de impact are nevoie de strălucire. Aplică un spray pentru strălucire pe toată lungimea părului. Explicația?  Produsul oferă o finisare strălucitoare și rafinată. ”Dacă vrei mai mult volum și textură, atunci, în zona rădăcinilor, poți aplica puțin șampon uscat pentru o textură relaxată,”punctează Busuioc.

Lucian Busuioc, Wella International Top Artist, îți oferă câteva trucuri simple care te vor ajuta să arăți mai bine în câteva minute.
"Dacă foloseşti câteva trucuri smart, poţi transforma imediat aspectul părului tău. Este important să ai la îndemână câteva produse de styling versatile, care fac diferența,“ recomandă Lucian Busuioc.

Soluții rapide pentru lipsa volumului

„Una din metodele clasice pentru obţinerea volumului la rădăcină este masarea scalpului. O altă soluție pentru a da părului refresh părului între spălari este șamponul uscat. Acesta absoarbe excesul de sebum și reîmprospătează coafura”. Și trucurile smart nu se termină aici. Iată încă un tip de la stiliștii Wella Professionals.

Aplică spumă pentru volum la rădăcini și masează ușor produsul pentru a oferi părului volum instant”.

EIMI Root Shot  este o spumă ce oferă volum la rădăcini, dar și fixare. Produsul de styling oferă susținere perfectă. Se aplică la rădăcini foarte ușor și precis și apoi se usucă. Datorită aplicatorului pe care îl prezintă recipientul produsului, poți obține volum exact în zona în care îți dorești.  Nivelul flexibil de fixare oferă coafurii un aspect foarte natural.

Bucle naturale pentru un look chic

Un mod simplu de a obține un look chic  și natural?  Bucle lejere, perfete pentru zilele de vară.

"Separă părul în mai multe secțiuni și aplică un spray pe bază de zahăr pe lugimi. Strânge părul ușor cu degetele pentru a crea bucle naturale. Folosește un uscător de păr cu difuzor pentru câteva secunde și vei obține bucle cu aspect natural,” explică Lucian Busuioc.

Preț  recomandat spumă pentru volum la rădăcini Wella Professionals  EIMI Root Shot  de la: RON 65

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod