Un chip luminos

Un trio magic. Luminozitate, catifelare, fermitate. Uita-te in oglinda. Cu un mic ajutor, ele se pot citi si pe chipul tau. Terapia cu aparatul Regen de la Perfect Face face minuni.
Un trio magic. Luminozitate, catifelare, fermitate. Uita-te in oglinda. Cu un mic ajutor, ele se pot citi si pe chipul tau. Terapia cu aparatul Regen de la Perfect Face face minuni. Aspectul inestetic al pielii are, de multe ori, drept cauza volumul mare de grasime din stratul subcutanat. Regen actioneaza exact asupra acesteia. Energia tripolara incalzeste celulele grase si fibrele de colagen.

Dupa tratament, are loc o eliberare a grasimilor astfel lichefiate, precum si o contractie a fibrelor de colagen. Efectul il vei observa pe loc. Tenul tau va fi ferm, luminos si catifelat.

Opteaza pentru una dintre cele doua variante de abonament de la Perfect Face. Economic sau de lux. Ultimul iti ofera posibilitatea unei ingrijiri complete a fetei. Te asteptam pe Bd Alexandru Ioan Cuza, numarul 15, telefon 031 4255195, 0744 167 384.
Pret sedinta: 100 euro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod