Un bronz sanatos cu Unique Sun Lounge

Aparatele obisnuite de bronzat prezinta deseori riscuri privind un bronz sanatos si de durata. Tocmai din acest motiv, Unique Sun Lounge a introdus in salonul sau aparate de bronzat Megasun de ultima generatie, care beneficiaza de sisteme inovative ce permit obtinerea unui bronz sanatos, fara probleme.

In acest sens, salonul promoveaza ideea de sanatate, prin intermediul consilierii clientilor si indrumarea lor catre utilizarea cremelor de ultima generatie, ce protejeaza pielea impotriva deshidratarii si ii confera fermitate prin aport de minerale si vitamine.

Aparatele de ultima generatie Megasun dispun de lampi high intensity-ultra, briza, aromaterapie, vibromasaj, surround sound, MP3 player si posibilitatea conectarii MP3player-ului personal/iPOD extern.

Este foarte important ca in momentul in care te expui razelor UV sa beneficiezi de sfaturile unui profesionist, care sa te invete cum sa te bronzezi sanatos. Serviciile de bronzare moderna ofera multe avantaje datorita expunerii la raze in mod controlat. Placerea bronzatului la solar este ca permite o expunere completa, permite un bronz mai uniform si mai auriu decat o bronzare necontrolata la soarele natural.

Si mai important pentru sanatatea noastra, solarul ne furnizeaza cantitatea de vitamina D necesara organismului nostru, care este sintetizata mai eficient in prezenta razelor ultraviolete. In concluzie, razele UV facilieaza asimilarea de calciu, au un efect de marire a tonusului si de reducere a depresiei si ajuta la cresterea capacitatii fizice si psihice!

Preturi solar:


Orizontal

Violet Room (aer conditionat, aroma, briza, muzica, ghid vocal) 2 lei /min
4 Season Room (aer conditionat, aroma, briza, muzica, ghid vocal) 2 lei /min

Vertical


Orange Room (masaj vibrational, ventilatie, briza, muzica, ghid vocal) 2.5 lei /min

Abonamente

Abonament 60 minute Orizontal 108 lei
Abonament 60 minute Vertical 135 lei
Abonament 100 minute Orizontal + 1 sedinta de masaj 30 min gratuit 180 lei
Abonament 100 minute Vertical + 1 sedinta de masaj 30 min gratuit 225 lei
Abonament 150 minute Orizontal + 1 sedinta de masaj 50 min gratuit + 1 plic de crema pentru solar gratuit 270 lei
Abonament 150 minute Vertical + 1 sedinta de masaj 50 min gratuit + 1 plic de crema pentru solar gratuit 337 lei

Pentru mai multe informatii, intra pe site-ul www.unique-sl.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod