Un an doar pentru tine

Anul acesta e doar pentru tine. Si pentru sufletul tau. Te rugam sa ti-l faci cadou. Si sa reincepi sa te bucuri de soare, nea, flori si dimineti timpurii. Anul acesta, fii TU insati. Arata si trambiteaza sus si tare de ce esti diferita si speciala. Si tot asa alege sa te insotesti de oameni si de produse unice. Care vorbesc limba individualitatii.

Wella Professionals a creat un limbaj global care se adreseaza unicitatii fiecareia dintre noi. EIMI. O linie revolutionara de produse de styling, care permit oricui sa participe la aceasta miscare de identificare a stilului individual.

4 dintre ele sunt favoritele noastre si speram sa devina si ale tale.

1.    Dry Me - un sampon uscat care se adreseaza persoanelor ce isi doresc mereu un par cu volum si textura mata.
2.    Root Shot ofera sustinere parului de la radacina fara sa incarce.
3.    Sugar Lift este un produs infuzat cu zahar ce da volum si textura parului.
4.    Perfect Me este o lotiune ce netezeste, repara, hidrateaza, ofera stralucire si imbluzeste parul rebel.

Produsele au formule imbunatatite, unele integrand chiar tehnologii inovatoare ce raspund nevoilor specifice fiecarui tip de par.

Cu ajutorul lor putem obtine textura, volum, finisare neteda sau stralucire. Produsele disponibile sub forma de spray au un parfum nou, floral. Aceasta au fost imbogatite cu protectie UV, impotriva caldurii si a umiditatii.

Produsele-spuma EIMI integreaza complexul Intelligent Care and Protect care imbunatateste compatibilitatea pe parul ud. Acesta ajuta la decurcarea parului, ofera un boost de stralucire si textura, dar au si un efect de hidratare. Consistenta imbunatatita faciliteaza o distribuire si o stilizare mai usoara.

Anul acesta, alege-te pe tine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod