Tratamentul vedetă al primăverii: Liftingul cu fire resorbabile!

Îmbătrânirea este un proces natural cu care ne vom confrunta până la urmă cu toții. Textura pielii se modifică, apar ridurile, laxitatea tegumentară, ligamentară dar și a mușchilor. Primele semne apar începând cu vârsta de 30 de ani. Cu toate că de-a lungul timpului s-au încercat mai multe metode precum aparatele laser, ultrasunete, radiofrecvență și soluții injectabile, rezultatele sunt de moment și implică anumite riscuri.
Dr. Daniela Cățănaș recomandă liftingul cu fire resorbabile care revitalizează țesuturile faciale și corporale moi. "Unicitatea tehnologiei liftingului cu fire Aptos constă în introducerea firelor sub țesutul facial fără utilizarea bisturiului, fără incizii, suturi sau cicatrici, iar timpul de recuperare este minim. De asemenea, e bine să știți că firul  Aptos are în compoziție 2 materiale biocompatibilie și complet absorbabile: polilactic acid și caprolactonă, având o structură aparte cu cârlige special concepute  care fixează țesutul, dar în același timp îl și modelează pentru un rezultat complex și natural", a explicat medicul.
 
Liftingul facial cu fire Aptos oferă un rezultat natural garantat, fără să schimbe fizionomia naturală a feței. Obrajii se ridică, linia mandibulară se redefinește, șanțurile nazale se întind și întregul aspect al feței este liftat și întinerit. "Primele rezultate sunt vizibile imediat după introducerea firelor de suspensie, iar după o perioadă de 2-3 săptămâni, rezultatul procedurii de lifting atinge cote maxime și se menține până la 2-3 ani. Recomand firele Aptos pentru ridicarea pomeților, redefinirea liniei mandibulare și corectarea colțurilor gurii, ștergerea șanțurilor nazolabiale, ștergerea pliurilor în regiunea bărbiei, ștergerea pliurilor în regiunea gâtului, ștergerea liniei cearcănelor, corectare zona gabelară (între sprâncene), corectare riduri ochi ("laba gâștii"), corectare riduri frunte, corectare pleoapa superioară și inferioară", a mai explicat dr. Daniela Cățănaș.
 
Printre vedetele care au ales liftingul cu fire în cabinetul dr. Daniela Cățănaș se regăsesc: Ozana Barabancea, Alessia, Denisa Tănase (Bambi).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod