Totul despre operatia de marire de buze

Operatia de marire de buze a devenit o procedura des folosita de femei. Costurile au mai scazut, procedurile au evoluat. Care sunt insa riscurile la care va expuneti cand decideti sa faceti o astfel de operatie si care sunt plusurile? Ne ofera raspunsuri specialistul Florina Dospinescu, medic stomatolog.

Daca ar fi sa faceti o statistica, in ultimii ani cat de mult a crescut numarul femeilor care apeleaza la procedura de augmentare?

Apreciem ca in ultimii ani aceasta procedura a avut un procent de crestere de 350 % in comparatie cu perioada in care in Romania pacientii inca nu descoperisera toate beneficiile acestui tratament excelent de imbunatatire a trasaturilor faciale.

In urma unei interventii de marire buze se obtin mai multe rezultate pozitive pentru pacienta.
In primul rand buzele mai voluptoase si indraznete sunt in trend cu estetica faciala moderna. In al doilea rand, odata cu marirea volumului buzelor se poate obtine si un efect de reintinerire a aspectului facial deoarece sunt estompate ridurile din jurul gurii. Persoanelor cu anumite defecte in estetica buzelor sau cu buze asimetrice le sunt
recomandate interventii de marire buze.


De ce apeleaza tot mai multe persoane la operatia de marire a buzelor?

Mediatizarea serviciilor de medicină estetică este în creştere permanenta si cred ca momentan este cea mai cunoscuta ramură medicală.

Având în vedere că mare parte din populaţie a apelat deja la cel puţin unul din toată gama serviciilor estetice existente pe piata, standardul s-a schimbat de-a lungul anilor. Astăzi, interesul
româncelor trece spre tratamentele puţin invazive, cu rezultate de lungă durata ce se bucură de o popularitate deosebită, iar intervenţiile de marire a buzelor au devenit o opţiune pentru o categorie foarte larga de paciente,  care isi doresc un aspect in acelasi timp natural, dar imbunatatit.


Care sunt riscurile la care se expun?

Complicaţiile raportate după procedura de marirea buzelor apar dacă aceasta este efectuată într-un mod neprofesionist.

Prin urmare, este recomandat ca orice procedură de marirea buzelor să fie efectuată într-o clinică specializată. Prezenţa unui personal medical de specialitate este foarte importantă pentru a preveni complicaţiile. Complicaţiile posibile constituie unul dintre principalele motive pentru care multi pacienţi preferă să apeleze la substanţe de umplere temporară a buzelor, in ciuda rezultatelor de scurta durata. Presupunerea este că, chiar dacă tratamentul va cauza efecte adverse, acestea vor fi temporare şi vor dispărea odată cu substanţa de umplere. În general, procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic este o metoda extrem de sigură.

Cat dureaza o astfel de procedura si care este costul final?

O astfel de procedura se desfasoara intr-o singura sedinta de aproximativ 30 minute, nu presupune timp de recuperare, efectele sunt vizibile imediat.

Costul depinde de tipul de acid hialuronic folosit,  si variaza intre 200 si 300 euro/1 ml.

Mai multe detalii pot fi accesate pe https://www.facebook.com/dentiful.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod