Top 5 obiceiuri sănătoase pentru un ten impecabil

Primăvara, ritualul de frumusețe intră sub o altă zodie, capătă o altă importanță. Iată topul celor trei obiceiuri sănătoase pentru un ten impecabil. "Odată cu venirea primăverii şi apariţia razelor solare mai puternice, să transformi îngrijirea facială într-o prioritate. Lunile martie și aprilie sunt cel mai bun moment de a-ți reînnoi rutina de îngrijire a tenului., ne recomandă specialiștii Naturys România.

5 obiceiuri sănătoase pentru un ten impecabil

1. Selectează și triază produsele cosmetice scapă de fardurile vechi si expirate din beauty case, dacă nu vrei să te alegi cu eczeme sau cu acnee.

2.  Schimbă crema facială - pune-o deoparte pe cea pe care ai folosit-o iarna și alege una mai ușoară.

Mai hidratantă. Ai nevoie de un produs mai fluid, care să aibă la bază ingrediente active pentru un nou boost pielii.

3.  Exfoliază-ți tenul cu regularitate- peelingul regenerează pielea, elimină celulele moarte de la suprafaţa pielii şi închide porii. Frecvența? O dată pe săptămână, folosind un exfoliant blând, cu particule abrazive fine. Dacă ai un ten sensibil, recomand folosirea un peeling enyzmatic care are la bază papaya. Aceasta exfoliază gentil, la nivel superficial.

4.  Serum - seara, după demachiere înainte să aplici crema de noapte, bazează-te pe un serum.

Atunci e momentul perfect în care tenul tău va absorbi tot ce e mai bun în acest produs concentrat.

5.  Protecţia solară necesară și obligatorie -razele solare, în special cele UVA sunt foarte nocive pentru piele, instalând îmbătrânirea prematură, proces numit fotoîmbătrânire. Așadar, odată cu schimbarea anotimpului, pune mai mult accent pe produse de protecţie solară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod