The ONE - cel mai nou brand de machiaj by Oriflame

Saptamana trecuta, Oriflame a fost gazda evenimentului de lansare a noului brand de machiaj The ONE. Andreea Raicu, imaginea brandului in Romania, a fost prezenta la eveniment alaturi de Mihai Calin, maestrul de ceremonii, spre incantarea invitatilor. Impreuna au pregatit punctul culminant al serii.

De asemenea, designerul Stephan Pelger a oferit un spectacol inedit pentru invitatii Oriflame: pe un podium alb imaculat, acesta a prezentat in cadrul evenimentului rochii albe din colectia sa aniversara, pentru care a folosit accesorii viu colorate semnate Laura8 si produsele The ONE. Machiajul modelelor a fost realizat de make-up artistul Oriflame, Oana Dinculescu.

Albul, baza oricarui joc de culoare, a scos minunat in evidenta versatilitatea colectiei de machiaj The ONE, inspirata din ultimele trenduri in moda.

Seara a culminat cu momentul in care una dintre rochii a fost transformata inedit chiar de mana creatorului, cu spray-uri colorate, intr-un joc elegant al luminilor.

Colectia versatila de machiaj, asa cum o descrie ambasadoarea Andreea Raicu, a incantat invitatii, care, pe tot parcursul serii au testat in exclusivitate produsele, pe insulele special amenajate in Loft Lounge, localul unde s-a desfasurat evenimentul.

Karolina Georgieva (General Manager Oriflame) si Stefania Marian (Marketing Director Oriflame) au adus in fata publicului detalii din culisele celei mai importante lansari ale anului: The ONE.  Produsele The ONE sunt disponibile pe piata inca din luna aprilie, iar seria lansarilor va continua!

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod