Teint Idole Silky Mat - Rezistenta fara precedent 18 hrs pentru o nudidate mata lejera

Teint Idole Silky Mat marcheaza sosirea unei noi generatii de fonduri de ten cu efect matifiant.
Teint Idole Silky Mat marcheaza sosirea unei noi generatii de fonduri de ten cu efect matifiant. Tenul ramane perfect mat, dar in acelasi timp lejer pana la eteric, evitand aspectul pudrat. Ca rasfatat de o adiere de matase, tenul este scaldat intr-o oaza de prospetime sublima.

Efectul nedorit de luciu, porii vizibili si imperfectiunile sunt subtil reduse si machiajul ramane impecabil chiar si dupa 18hrs, de parca ar fi fost abia aplicat. Niciodata pana acum un fond de ten lichid nu a mai avut asemenea performante in termeni de rezistenta, fara a da tenului un aspect incarcat.

O TEXTURA CU FINISH LEJER CA APA COMBINATA CU TEHNOLOGIA MINERALA PENTRU A REVOLUTIONA SEGMENTUL FONDURILOR DE TEN MATE
 
Avand inspiratia in textura produselor asiatice, cu mare concentratie de aqueous phase*, textura incredibil de lejera si fluida a Teint Idole Silky Mat reprezinta un avans fara precedent in domeniul fondurilor de ten.
Gratie excesului de molecule de apa din compozitia sa, are o aplicare facila, alunecand pe piele pentru a lasa in cele din urma o senzatie divina de prospetime. Pielea este ideal hidratata si tenul este perfect mat, matasos si scaldat in lumina, dar fara urma de efect pudrat.

Performanta inalta a Color Keeper™ Mineral Complex™ este data de pigmenti minerali incapsulati intr-un film aderent transparent. Acesti pigmenti sunt distribuiti uniform, in deplina afinitate cu pielea: porii vizibili si imperfectiunile sunt “sterse”, fara insa a lasa senzatia de masca.

Oferind eficacitate globala, Mineral Siliceum™ controleaza stralucirea si regleaza excesul de apa si de sebum. Tenul capata astfel o matitate naturala, lejera, lasand pielea sa respire.

*49% aqueous phase.

NOU: O COMBINATIE UNICA DE APA SI MINERAL SILICEUM PENTRU PERFECTIUNE INSTANTA.
PIELEA ESTE CU ADEVARAT SUBLIMA, ZI DUPA ZI


Teint Idole Silky Mat este mai mult decat un fond de ten:

  • Inca de la prima aplicare, tenul este mat, proaspat si cu aspect natural. Pielea este perfect hidratata.
  • In 7 zile, textura pielii este rafinata, porii sunt miscorati si imperfectiunile dispar gradual.
  • Dupa 4 saptamani, pielea este cu 12%* mai catifelata. Imperfectiunile sunt cu 10%* mai putin vizibile si tenul este luminous. Un nou nivel al perfectiunii in machiaj.

Teint Idole Silky Mat este potrivit tuturor tipurilor de ten, chiar si celor sensibile si are un factor de protectie 16 pentru a proteja pielea de atacurile zilnice ale razelor UV.

Teint Idole Silky Mat este disponibil in 5 nuante, pentru o potrivire perfecta cu nuanta naturala a pielii si este ambalat intr-un tub ce ii faciliteaza aplicarea.
Marcand nasterea unei noi generatii de fonduri de ten, este menit sa se potriveasca fiecarei femei, oferindu-i un potential de neegalat in a-si perfectiona frumusetea.

* Test clinic – 4 saptamani- 42 subiecti- imbunatatire medie in scorul de aspect neted – vizibilitatea imperfectiunilor

TEINT IDOLE: O GAMA COMPLETA PENTRU NEVOILE ORICAREI FEMEI

De la crearea primei game Teint Idole in 2005, Lancome mereu a cautat tot ceea ce este mai bun in cercetarea cosmetica pentru a oferi femeilor formule inovatoare, ce imbina tehnologii de avant-garda cu rezultate  exprimate in confort maxim.

Urmand inca din 2005 pasii Teint Idole, a aparut Teint Idole Ultra, un fond de ten fluid cu rezistenta indelungata ce confera un finish sofisticat, catifelat pana la 14hrs. In 2009 povestea continua cu lansarea Teint Idole Ultra Compact, un fond de ten pudra de inalta senzorialitate ce rezista pana la 18hrs, aducand astfel femeilor o alta inovatie fara precedent.
Textura lejera ca aerul a Teint Idole Silky Mat, ramane fidela tenului pana la 18hr, reinventand astfel conceptul de fon de ten matifiant...

Pret public estimat 200 – 210 RON*
*Lancome nu fixeaza pretul public si acesta poate varia in functie de distribuitor. Nu avem nici o influenta asupra pretului public estimat.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Viorica Caro pe 7 Oct 2011, 16:11
    Despre el..ce sa spun..

    Fondul asta este minunat, dar acum cateva luni a inceput sa-mi dea probleme cu piele..nu stiu daca el este de vina..

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod