SYNERGY - Ulei facial cu efect anti-aging

Este momentul să începi să utilizezi un ser antirid. Întotdeauna va fi mai ușor să previi decât să tratezi.
Fiind un amestec de uleiuri esențiale concentrate, bogate în Omega 3, 6 și 9 obținute prin presare la rece, uleiul facial cu efect anti-aging SYNERGY are acțiune intensă în regenerarea epidermică și reducerea vizibilă a adâncimii și numărului ridurilor.
Redă suplețea, elasticitatea și luminozitatea pielii mature. Pielea va arata mai tânără și mai sănătoasă. Serul SYNERGY este indicat tuturor tipurilor de piele matură, chiar și celor mai sensibile.

Conține Ulei din sâmburi de strugure bogat în vitamina E, cu puternic efect antirid; Ulei de Onagra, supranumit și  «La Primevere Du Soir», cu proprietăți antirid, de revitalizare și rehidratare a pielii; Commipheroline pentru redarea fermității și volumului pielii subțiate și fragilizate; Ulei din seminte de Baobab - un bun emolient; Tego® Tumerone cu acțiune antioxidantă semnificativă; Lipactive Inca Inchi - un ulei natural extras dintr-o plantă peruană, extrem de eficient în combaterea ridurilor; Tamanol Bio (uleiul de Tamanu) obţinut din fructul de Tamanu al unui arbore de origine polineziana, cu proprietăți anti-aging, regenerante, restructurante, cicatrizante și hidratante.

 Preț recomandat în farmacii - 130 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod