SWEET & COSMIC PALETTES & MAKE UP IMPULSIONS de la SEPHORA

Pentru o petrecere care să vă facă să vedeți viața în culori, Sephora a creat o gamă de truse de farduri rafinate cu reflexe argintii!
Pentru o petrecere care să vă facă să vedeți viața în culori, Sephora a creat o gamă de truse de farduri rafinate cu reflexe argintii!

Transformați-vă în Moș-Crăciunița Prințesă, temerară și seducătoare, cu o mie de fețe, folosind nuanțe clasice pentru a pune în evidență aspectul și caracterul celor mai strălucitoare și senzuale culori, pentru a suci capetele.

Trusa de farduri Make Up Academy Palette*

Este trusa de farduri la care visăm cu toate! Trusa Sephora Makeup academy palette* ne deschide toate ușile universului machiajului! Înapoi la școală!

Cu un design unic și exclusiv, cu 130 de nuanțe pentru pleoape, obraji și buze, această trusă oferă posibilitatea realizării a mii de look-uri.
Descoperiți selecția de look-uri ce pot fi realizate, explicate pas cu pas pe site-ul www.sephoracademy.com.

Sephora Makeup academy palette * - Conține 7 farduri de obraz, 3 corectori pentru ten, 18 eyeliner-uri, 72 de farduri de pleoape, 1 bază fixantă pentru fardul de pleoape, 1 bază fixantă pentru ruj, 28 de gloss-uri pentru buze.

*Makeup academy palette = trusa academiei de machiaj

Trusele de farduri

A fost odată ca niciodată o trusă de farduri fermecată care o sublima pe prințesa Cosmică prin doar câteva retușuri.
Pentru o privire minunată, nemaiauzită până acum, folosiți cele 14 farduri de pleoape și oglinda integrată în acest ambalaj decorat în întregime cu paiete!

Strecurați de urgență această trusă de farduri în poșeta dvs. pentru a fi în top-ul femeilor machiate cu cele mai trendy nuanțe ale momentului. Cele 2 nuanțe de farduri se pot combina după dorința dvs. pentru un machiaj fumuriu: o nuanță smoky neagră pentru a fermeca printr-o privire perfect hipnotizantă, și o nuanță smoky brună, pentru o privire tandră! Conține 8 farduri de pleoape.

Pentru a putea lua peste tot cu dumneavoastră machiajul dumneavoastră de petrecere, Sephora a conceput trusa-poșetă cu un aspect lucios care îmbină utilul cu plăcutul.
Cu cele 36 de farduri de pleoape,12 gloss-uri pentru buze, 4 farduri de obraz și 2 pudre bronzante, veți arăta impecabil!

Această trusă de farduri, gătită de sărbătoare, ilustrează spiritul festiv și bling-bling având tot ce este necesar pentru o frumusețe deplină: 9 farduri de pleoape, 4 gloss-uri pentru buze și 1 fard de obraz.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod