SWEET & COSMIC ACCESSORIES de la Sephora

Pentru o petrecere celestă până la miezul nopții, Lady Santa știe cum să-și creeze o frumusețe vaporoasă, folosindu-se de accesoriile sale inedite și elegante.
Pentru o petrecere celestă până la miezul nopții, Lady Santa știe cum să-și creeze o frumusețe vaporoasă, folosindu-se de accesoriile sale inedite și elegante.

Aceste accesorii devin jucăriile sale! Aceste truse de machiaj made in Sephora, decorate cu paiete și conținând un kit de pensule futuriste, sunt mai epatante ca niciodată și conțin accesorii precum agrafele de păr spirală, pentru crearea unui coc așa cum vi-l doriți și genele false pentru o privire senzuală!

Steluțe pentru gene și păr

Accesorii indispensabile, adevăratele must-have din categoria accesoriilor de păr pentru a putea realiza într-o clipă coafuri elegante și festive totodată.
Cu aceste agrafe de păr metalizate sub formă de spirală care se introduc în păr, este chiar imposibil să vă ratați coafura!
 
Părul se aranjează și el pentru petrecere și scapără în mii de lumini datorită acestor steluțe scânteietoare. Foarte practice, acestea sunt ușor de fixat și pot fi repoziționate în funcție de dorințele dumneavoastră.

Gene false cu mici strass-uri sau cu fibre strălucitoare pentru a captiva prin doar câteva clipiri de gene. Privirea dvs. va căpăta o nouă dimensiune și va fi mai stupefiantă ca niciodată!

O poșetă în vogă întru totul irezistibilă, decorată cu paiete strălucitoare în care vă puteți aranja întreg necesarul de machiaj pentru a-l avea cu dvs.
oriunde. Formatul său ultra-slim vă permite să o strecurați în orice geantă.

O trusă de cosmetice XL, ultra-trendy cu paiete, care vă permite să vă transportați peste tot produsele de înfrumusețare indispensabile, chiar și pe cele mai voluminoase. Frumusețea n-a fost niciodată atât de celebrată!

Cu cele 3 truse holografice cu alură futuristă, frumusețea galactică este acum la îndemâna oricărei femei. Având o formă oblongă acest trio de truse cosmetice este acum și mai rafinat!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod