Spray transparent nelipicios cu FPS 30

Eucerin expertul în ştiinţa şi sănătatea pielii, a dezvoltat kit-ul complet de îngrijire pentru ca tu să ai o vară fară griji.
Eucerin expertul în ştiinţa şi sănătatea pielii, a dezvoltat kit-ul complet de îngrijire pentru ca tu să ai o vară fară griji.

Destinate celor care vor să ofere pielii îngrijirea de care are nevoie, produsele conţin ingrediente active, cu tolerabilitate excelentă şi se adresează oricărui tip de piele, dar cu preponderenţă celor ce suferă vara de pe urma pielii sensibile. Kit-ul conţine produse de îngrijire pentru rutina zilnică, pe care trebuie să le ai cu tine fie că te afli pe plajă, la munte, în parc sau în aglomeraţia oraşului.

Spray transparent nelipicios cu FPS 30 - Acest spray transparent este special conceput pentru toate tipurile de piele şi îţi oferă o protecţie garantată împotriva radiaţiilor dăunătoare.
Datorită formulei lejere ce se absoarbe rapid, este indicat şi pentru pielea acoperită de păr şi predispusă la acnee. Filtrele foarte eficiente UVA/ UVB (corespunzătoare standardelor UE) şi protecția suplimentară a celulelor din profunzime cu extract de rădăcină de lemn dulce garantează protecția împotriva deteriorării pielii induse de razele UV. Pielea ta este complet protejată - chiar şi în straturile profunde ale epidermei. Produsul are o textură lejeră, nelipicioasă, care nu lasă urme.
Este rezistent la apă și la transpiraţie şi e adecvat pentru sportivi și pentru activități în aer liber. Produsul nu contine conservanți. Preţ: 69 RON, cantitate 200 ml.  Produsele Eucerin sunt disponibile exclusiv în farmacii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod