Simte briza Mediteranei cu noile geluri de duş Palmolive Mediterranean Moments!


Facebook Twitter Comenteaza
Simte briza Mediteranei  cu noile geluri de duş Palmolive Mediterranean Moments!
Noile geluri de duş Palmolive Mediterranean Moments îţi oferă senzaţia unei escapade mediteraneene datorită noilor formule pe bază de ingrediente naturale de origine marocană şi italiană.

Gelurile de duş Palmolive Mediterranean Moments cu ulei de argan din Maroc şi extract de migdale şi Palmolive Mediterranean Moments cu caise din Italia şi căpşune te transpun într-o atmosferă mediteraneană completă şi te invită să-ţi alinţi pielea, învăluind-o în mirosuri fascinante.

Noile geluri de duş sunt lansate în cadrul campaniei „Descoperă o lume plină de plăceri” ce va avea loc în perioada 15 august  - 8 septembrie şi invită românii să încerce noile produse Palmolive, să se bucure de promovări speciale în magazine şi premii instant garantate.  În acelaşi timp, toţi participanţii pot intra în cursa pentru marele premiu - o excursie pentru două persoane în Pamukkale, Turcia.

Bucură-te de plăcerile verii cu noul gel de duş Palmolive Mediterranean Moments cu ulei de argan din Maroc şi extract de migdale!

Simte-te ca într-o vacanţă de fiecare dată când foloseşti noul gel de duş Palmolive Mediterranean Moments cu ulei de argan din Maroc şi extract de migdale! Pielea ta devine catifelată, plăcută la atingere şi miroase fascinant.

Redescoperă deliciile sănătoase ale verii în noul gel de duş Palmolive Mediterranean Moments cu caise din Italia şi căpşune!

Gelul de duş Palmolive Mediterranean Moments cu caise din Italia şi căpşune îţi lasă pielea moale, mătăsoasă şi cu un parfum minunat.
Noile ingrediente îţi desfată simţurile şi îţi redau buna dispoziţie de care ai nevoie pentru a te simţi în fiecare zi ca în vacanţă.

Păstrează pe piele senzaţia verii cât mai mult timp cu noua gamă de geluri de duş, Palmolive Mediterranean Moments cu arome fascinante, miresme proaspete şi ingrediente exotice, care au grijă ca pielea ta să radieze de frumuseţe!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod