Shiseido Spa lansează tratamentele faciale cu Ultimune Power Infusing Concentrate

Shiseido Spa at Stejarii Country Club a lansat în luna septembrie a.c. o nouă gamă de tratamente faciale adresate segmentului feminin, ce include cel mai nou produs Shiseido – Ultimune Power Infusing Concentrate.
În urma unei cercetări desfășurate pe o perioadă de 20 de ani în ceea ce privește imunitatea pielii, produsul beneficiază de o înaltă biotehnologie ce stimulează celulele Langerhans din derm, activând astfel mecanismele multi-defensive ale pielii: puterea de a rezista la factorii de îmbătrânire, de a proteja contra surselor de stres sau externe, de a regenera funcțiile celulelor și de a consolida multiplele funcții de apărare ale pielii.

Shiseido Spa pune la dispoziție 4 tipuri de tratamente faciale care, în combinație cu alte produse Shiseido, au rezultate miraculoase: Rezistență (oferă tenului energie, redând aspectul tânăr și neted), Protecție (hrănește și protejează pielea de factorii nocivi din mediu), Regenerare (anti-îmbătrânire) și Consolidare (pentru tenul matur și fragil).
Din prima zi de utilizare, Ultimune va oferi pielii strălucire, suplețe și fermitate. Tratamentele se desfășoară pe o durată de 30 sau 60 de minute, acestea din urmă începând cu ceremonia de îmbăiere a picioarelor, Japanese Foot Bath, un ritual sacru în cultura japoneză și foarte important în toate terapiile Shiseido.


În urma achiziționării unui tratament, clienții Shiseido Spa au acces la toate facilitățile spa-ului: piscină de relaxare cu șezlonguri cu jet cu bule, saună uscată cu vedere spre pădure, saună cu aburi, hammam, cameră de relaxare cu paturi cu saltele de apă, unde pot beneficia de terapii cu oxigen.

Pentru mai multe informații despre terapii și despre Shiseido Spa, vă invităm să accesați stejariispa.ro și pagina de Facebook.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod