Set Savannah Dream de la Peggy Sage

Invaluit intr-o caldura sahariana, machiajul Savannah Dream aprinde inimile cu ajutorul unor nuante naturale si luminoase.
Invaluit intr-o caldura sahariana, machiajul Savannah Dream aprinde inimile cu ajutorul unor nuante naturale si luminoase. Asemenea unei oaze din desert, gratia feminine se dezvaluie fastuoasa si captivanta prin descoperirea unui nou taram unde seninatatea si emotiile se combina de minune.

Setul Savannah Dream de la Peggy Sage cuprinde: luciu de buze So Shiny pentru buze splendide (45,70 lei),  creion de ochi khol cu textura moale pentru intensificarea privirii (28,40 lei),  farduri de pleoape pentru o privire radianta pusa in valoare de o luminozitate indrazneata (41,40 lei), rujuri de buze in doua culori naturale pentru un zambet fermecator (38 lei), mascara rezistent la apa care asigura un volum fabulos si o tinuta impecabila (47,60 lei), pudra soleil de beaute pentru un aspect placut si un bronz cu stralucire naturala (57,30 lei) si  lac de unghii in 3 nuante somptuoase (33,20 lei).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod