Secretul frumusetii adevarate – ingrijirea oferita de Dove

Iarna aceasta rasfata-ti simturile cu o gama variata de seturi cadou Dove, special create pentru a-ti oferi ingrijirea superioara de care ai nevoie. Daruieste frumusete cu noile pachete speciale pentru EA si pentru EL.

Dove Shea Butter Collection:   Iarna aceasta bucura-te de parfumul delicat de vanilie si de beneficiile untului de shea, alegand setul cadou Dove Shea Butter Collection.

Gelul de dus nutritiv Dove Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla iti ofera o senzatie de inviorare si o piele hidratata si ingrijita, gratie combinatiei cremoase cu unt de shea si formulei cu Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenti de hidratare si lipide proprii pielii.

Formula speciala cu unt de shea si DeepCare Complex (nutrienti proprii pielii si ulei hranitor) din crema de corp Dove Purely Pampering Shea Butter and Warm Vanilla hraneste pielea in profunzime (Stratum Corneum) si o parfumeaza discret, oferindu-ti o senzatie de catifelare pe tot parcursul zilei.

Formula speciala cu unt de shea si DeepCare Complex (nutrienti proprii pielii si ulei esential bogat) din crema de maini Dove Purely Pampering Shea Butter and Warm Vanilla iti catifeleaza pielea si o parfumeaza discret.  Deodorantul antiperspirant Dove Silk Dry cu ¼ crema hidratanta si vitamina E ingrijeste delicat pielea subratului si ofera protectie 48h impotriva transpiratiei.   Pret recomandat: 67.23 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod