Secretele unui machiaj rezistent

Stim foarte bine cate minute petrecem in fata oglinzii si de cate retusuri avem nevoie de-a lungul zilei pentru avea un look fresh, care, de cele mai multe ori, dispare dupa numai cateva ore. Pentru ca este foarte important sa aratam impecabil in orice moment al zilei, trainerul Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional, Daniela Blenovici, ne-a explicat care sunt produsele ce asigura un machiaj de durata.
“Rezistenta machiajului este data in primul rand de calitatea produselor si de respectarea pasilor de realizare a machiajului. Etapa cea mai importanta este baza de machiaj, moment in care aplicam un primer care pregateste tenul pentru produsele ce urmeaza a fi aplicate, continuand cu fondul de ten si fixarea produselor cu pudra. Primerul trebuie ales in functie de tipul de ten si poate rezolva temporar o problema (exces de sebum, deshidratare etc). De exemplu, baza matifianta Paese Matte Base o recomand celor cu tenul gras cu aplicare pe toata fata, sau celor cu ten mixt insa doar pe “zona T”, baza hidratanta Smoothing Base este ideala pentru tenul normal, uscat, matur, iar pentru pielea terna, lipsita de vitalitate, matura aplic intotdeauna baza iluminatoare Illuminating Base.
Toate maresc durabilitatea machiajului si netezesc pielea.

Dintre fondurile de ten, Long Cover Paese rezista foarte bine pe suprafata pielii pe parcursul zilei, fiind chiar rezistent la apa si sudoare, are SPF 6, iar ingredientele atent selectionate  precum untul de shea, Vitamina A, E, C, B5 asigura hidratarea optima.

Fondul de ten trebuie obligatoriu fixat cu pudra pentru a rezista cat mai bine si a nu se strange in pliuri. In gama Paese am descoperit minunata pudra de orez Rice Powder, care fixeaza foarte bine, ofera rezistenta indelungata, si spre surprinderea mea, se poate folosi si ca baza inainte de aplicarea fondului de ten.

Pentru machiajul ochilor este important sa aplicam o baza de pleoape ce va asigura fixarea si rezistenta fardurilor.
Recomand Eyeshadow Base care are efect de netezire si iluminare a pleoapelor, intensifica culorile si se aplica in cantitate redusa.

Pentru buze folosesc rujurile Paese cu ulei de argan si vitamine al caror pigment este foarte puternic si rezista timp de cateva ore. Un record pentru un produs care hidrateaza si hraneste buzele.”

Tineti cont de aceste sfaturi si va veti bucura de un machiaj perfect intreaga zi, iar tenul vostru se va simti si va arata mai bine. Descopera beneficiile acestei game profesionale de make-up pe site-ul www.LuxBeauty.ro dar si in centrele de infrumusetare partenere Beauty One.  Paese – The art of professional make up.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod