Șamponul şi balsamul Pantene PRO-V cu cea mai nouă generaţie de formule

Uscarea artificială, pieptănarea incorectă, instrumentele de styling, coloranții chimici... Este ușor de înțeles de ce părul ajunge să fie uscat, fără strălucire și, cateodată, lipsit de viață. Totuși, de ce să ne mulțumim cu puțin când putem să avem mult mai mult?

Pantene Pro-V este renumit pentru inovațiile aduse în îngrijirea părului: primul șampon 2in1, primul șampon care oferă și îngrijirea unui balsam, numeroase îmbunătățiri ale formulei de produs de-a lungul a 70 de ani de existență. Acesta este motivul pentru care este brandul de îngrijire a părului preferat de femeile din întreaga lume.

Și tradiția Pantene continuă. În ultimii ani, o echipă de experți din cadrul Institutului Pantene de Cercetare în domeniul îngrijirii părului au efectuat teste clinice pentru a determina care sunt efectele a nu mai puțin de 8000 de spălări pe părul a 450 de femei din multiple țări.
Rezultatul? Antioxidant Damage Blockers – un sistem de stopare a degradării părului care folosește în formula sa antioxidanți. În consecință, Pantene Pro-V este primul brand global de îngrijire a părului care își reformulează toate șampoanele din portofoliul său de produse pentru a include acest nou sistem de protecție. Acesta oprește deteriorarea oxidativă și protejează proteinele vitale ale părului, pentru ca acesta să devină mai puternic, vizibil mai sănătos și mai frumos, spălare după spălare.

 

Șampoanele Pantene Pro-V: sub semnul unei tehnologii revoluționare

Nu te-ai aștepta ca un brand de îngrijire a părului să vorbească despre fizica cuantică. Dar, cercetătorii Pantene Pro-V au aplicat cunoștințe de fizică cuantică pentru a dezvolta această nouă tehnologie. Astfel, ei au ajuns la o formulă care conține EDDS – un „magnet mineral” ingenios care vizează, captează și ajută la neutralizarea cuprului din apa cu care ne spălăm părul.
În felul acesta, procesul de degradare este oprit înainte să înceapă. De obicei, EDDS se găsește doar în șampoanele de nișă – de exemplu, cele destinate înotătorilor. Pantene este primul brand de îngrijire a părului care utilizează această tehnologie pentru întreaga sa gamă de șampoane.

 

Balsamul Pantene Pro-V: păstrează sănătatea naturală a firului de păr

Și pentru că inovația Pantene nu se putea opri doar la linia sa de șampoane, și balsamurile încorporează o nouă tehnologie*. Exprimată succint, aceasta se numește Histidina. Histidina este un aminoacid existent în mod natural, care păstrează sănătatea naturală a firului de păr. Aceasta pătrunde adânc în structura lui, unde încapsulează și reduce impuritățile din interiorul fibrei.

*balsamurile cu noua tehnologie vor fi disponibile pe piață începând cu 15 noiembrie 2015

 

Șamponul și Balsamul Pantene Pro-V: cea mai bună protecție împotriva agresiunilor asupra părului

Combinate în ritualul de îngrijire, tehnologii inovatoare din șamponul și balsamul Pantene Pro-V promit un păr mai puternic, vizibil mai sănătos și strălucitor, spălare după spălare.
Histidina din balsamul de păr lucrează împreună cu tehnologia de stopare a deteriorării (EDDS) din șampon, pentru o dublă protecție împotriva impurităților minerale.

 
 Pentru că toate aceste noi tehnologii/ revoluții tehnologice aveau nevoie de o abordare complet nouă, Pantene a optat pentru un ambasador de brand la înalțimea provocării: Laura Cosoi. Actriță, autoare de cărți și blogger - pentru a aminti doar câteva dintre virtuțile ei profesionale - ea este expresia perfectă a promisiunii de brand Pantene: părul sănătos este un păr fărălimite.

Și planetele s-au aliniat perfect: Laura Cosoi a îmbrătișat cu toată inima acest proiect. Și nu doar atât, dar  Laura este deja îndragostită de brandul Pantene. Pentru că îl folosește constant de mai mult timp. Pentru a da consistența cuvenită acestui proiect, acesta a luat forma unei cărți. Ați citit bine: a unei cărti: o premieră nu doar pentru piața din România.
Această nouă abordare a unei campanii va detalia fiecare inovație Pantene Pro-V: secretele din spatele părului sănătos, inovațiile de produs, 70 de ani de istorie a acestui brand. Ca urmare a succesului obținut cu primul său proiect editorial - rețete culinare pentru cei dragi - această nouă carte intitulată "Cartea Părului Sănătos" va aborda tematica din perspectiva unor serii de sfaturi practice, ceea ce le va ajuta pe femei să înțeleagă că părul sănătos este un păr fărălimite.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod