Safyre - lifting facial cu ajutorul radiofrecventei

Odata cu trecerea timpului, este tot mai dificil sa ne pastram tineretea chipului. Daca pana acum era suficient sa aplicam o crema hidratanta, odata cu inaintarea in varsta, este necesar sa ne preocupam mai mult de aspectul nostru.
Cum frumusetea vine din interior, este musai sa avem grija ce alimente consumam, cat de bine ne hidratam si ce produse cosmetice folosim.

Dar ce-ati zice daca ar exista un tratament non-invaziv, nedureros si cu efecte extraordinar de benefice pentru sanatatea si frumusetea tenului tau? Da, suna bine si exista.

Poarta numele de Lifting Facial, o terapie care se realizeaza cu ajutorul tehnologiei „Safyre”. Aceasta tehnologie foloseste radiofrecventa care ajuta la stimularea producerii de elastina si colagen, proces natural care incetineste dupa varsta de 25 de ani.

Fibrele de elastina si colagen sunt incalzite sub actiunea undelor de radiofrecventa. Asadar, in urma tratamentului Safyre, pielea isi recapata elasticitatea, rezultatele fiind vizibile chiar de la primele sedinte. Ridurile sunt reduse si pielea devine mai luminoasa si tonifiata, pungile de sub ochi dispar si conturul facial este redefinit.

Tehnologia din spatele echipamentului Safyre actioneaza si la nivel corporal si are efecte miraculoase impotriva celulitei, amplifica tonicitatea pielii si remodeleaza cu multa arta silueta.

Tratament medical-estetic poate fi efectuat in cadrul Atelierului de Slabit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod