Sabon a lansat colecția Limy Lavender – un mozaic al aromelor de primăvară!

La eveniment au participat: Adina Halas, Ana Morodan, Andreea Perju, Cori Grămescu, Maria Andrei, alături de reprezentanţi ai diverselor publicații media, influenceri și persoane reprezentative pentru blogosfera din România.O dată cu prezentarea inedită a produselor ce alcătuiesc un veritabil mozaic al aromelor de primăvară și de informațiile utile oferite de către Larisa Petrini, invitații s-au delectat cu un workshop al cărui rezultat a fost chiar mozaicul personal, unic și special așa cum merită celebrată personalitatea fiecăruia.

A fost momentul perfect pentru reiterarea susținerii acordate mediului artistic. Alaturi de Mirela Trăistaru, pictor de talie internațională, cinci artişti talentaţi şi-au prezentat lucrările inspirate din colecția Sabon. Invitația de a exprima personalitatea individuală prin orice formă de artă îo are în această lună drept ambasadori pe: Bădescu Dalina, Cuzina, Rareș Lupu, Cristian Farcaș și Lucian Muntean.

Dalina are certitudinea că aparţine umanităţii şi nu e închisă în  propriile ei limite individuale, Rareş alege să exprime prin picture pe sticlă o viziune nouă, modern, în lumea plină de farmec şi mister a culorilor.
Actul artistic nu se închide în culori, forme sau modele de exprimare, ci poate reprezenta o experiență formatoare, inclusiv pentru autor, nu doar pentru privitor. De aceea, pentru Cuzina, arta este o permanentă devenire. Ea reuşește  să profite de orice tip de tehnică și mediu pentru a își ilustra viziunea. Este și cazul lui Lucian care preţuieşte fiecare etapă din procesul artistic și se bucură în special de căutarea surselor de inspiraţie care îl ajută să exploreze zone noi şi să întâlnească oameni deosebiţi. Nu în ultimul rând, arta se poate manifesta în formele sale clasice sau sub influențele media moderne, iar Cristian Farcaş este cel mai bun exemplu în acest sens - un artist vizual preocupat de noile tendinţe media, video și online.

Designul noii colecții și-a găsit muzele în arta mozaicului și în frumusețea grădinilor înflorite.
Colecția cuprinde cele mai iubite produse de îngrijire corporală SABON, acum cu o nouă aromă în ediție limitată - Limy Lavender - creată exclusiv pentru această colecție, alături de accesorii unice pentru locuință, cu linii și contururi desenate în spiritul colecției.

Minunatele note de vârf de lămâie proaspătă și bergamotă se împletesc cu aroma de lavandă, pentru a încânta sufletul. În inima parfumului regăsim note revigorante de busuioc și mentă, care se îmbină armonios cu notele de bază: mosc alb și a portocal, rezultând un parfum proaspăt și viu, deopotrivă energic și relaxant, care captează perfect esența primăverii.

Colecția Limy Lavender conține produse în ediție specială, atent selecționate, cu un design unic, inspirat de arta mozaicului.
Set-urile Limy Lavender surprind esența primăverii în timp ce aromele de paciuli, lavandă și vanilie se împletesc pentru a da naștere unui set potrivit pentru călătorie. Ulei de duș, scrub și lapte de corp, săpun solid, aroma de camera, spray pentru textile și lumânări parfumate, în diferite variante de gramaj și ambalaj, sunt acum disponibile în magazine și pe www.sabon.ro.

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.
Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod