Produsele profesionale dermato-cosmetice- efect de la prima aplicare!

Franciza Nomasvello, numarul 1 in lume pe segmentul de infrumusetare, a dezvoltat o gama de produse profesionale proprii pentru a imbunatați rezultatele tratamentelor si pentru a ajuta pielea sa fie mereu hidratata.

Produsele marca proprie se regasesc doar in centrele Nomasvello, fiind elaborate de Institutul de Cercetare si Dezvoltare No+Vello Spania, in acord cu recomandarile medicilor dermatologi.

Ingredientele active au efect rapid si se bazeaza pe acizi si vitamine proprii pielii, cat si pe extracte naturale din plante.
Produsele faciale No+Vello trateaza orice tip de ten, prin cinci game de ingrijire faciala si asigura toti pasii unei demachieri corecte, esentiala pentru o piele sanatoasa si frumoasa.

Primul pas catre un ten sanatos si frumos este curatarea sa in profunzime. Astfel, in saloanele No+Vello exista 3 produse profesionale de demachiere. Apa lipozomala are efect 3 in 1: curata, hidrateaza si tonifica pielea, fiind optima pentru orice tip de ten.

Gelul de curatare faciala cu  toleranta ridicata se bazeaza pe un complex din plante naturale (ovaz, mimoza, aloe vera, musetel si triclosan) si are rol anti-inflamator, prevenind, totodata, aparitia bacteriilor. Specific pentru tenul gras exista un gel de curatare pe baza de acid salicilic, cu rol exfoliant si regenerator.

Produse profesionale pentru tenul patat si tern:
Zilnic suntem expuși la numeroși factori nocivi: stres, fumat, alcool, poluare, consum de medicamente si de bauturi carbogazoase si, mai ales, expunerea excesiva la soare. Astfel, tenul devine brazdat de pete inestetice si maronii.

Produsele ideale pentru combaterea pigmentarii sunt cele cu un continut bogat in vitamina C, precum fluidul facial revitalizant. Acesta neutralizeaza factorii nocivi din mediu si ii reda pielii vitalitatea si stralucirea.
Produsul profesional este bogat în vitamina C și in antioxidanți naturali si este ideal pentru orice tip de ten, mai ales pentru cel patat, obosit, tern si lipsit de stralucire. Pe langa vitamina C continuta, care depigmenteaza (diminueaza formarea de melanina, fiind un inhibitor tirozin-kinazic), fluidul facial No+Vello asigura un ten radiant si cu aspect intinerit prin pigmentii de luminozitate din compozitie.
Gama revitalizanta este completata de masca faciala cu vitamina C, respectiv de fiola faciala cu 12% vitamina C, cea mai mare concentratie de pe piata.

Daca ai pielea uscata sau sensibila, atunci este esential sa folosesti produse profesionale cu aloe vera, care are rolul de a hidrata si de a regenera pielea. Emulsia hidroprotectoare cu aloe vera, alantoina si extract de macese contine si factor de protectie 30, pentru a evita pigmentarea pielii.
Pe langa emulsie, mai poti folosi masca faciala cu aloe vera si chitosan, care calmeaza si asigura hidratarea optima a pielii. Este ideala de folosit dupa plaja sau oricand iti simti pielea uscata.

Trecerea inevitabila a timpului lasa semne de netagaduit pe chip. Daca vrei sa intarzii ridarea tenului si sa te bucuri de o piele ferma si frumoasa, foloseste zilnic produse dermato-cosmetice pe baza de acid glicolic, colagen si acid hialuronic.
Fluidul facial cu acid glicolic ajuta la exfolierea si la hidratarea pielii, fiind indicat pentru tenul matur. Produsul  contine 8% acid glicolic si are un rol esential in combaterea imbatranirii celulelor. El activeaza sinteza de colagen si elastina, stimuleaza circulatia, elimina celulele moarte si atenueaza petele.
Roll-on-ul Dermactif cu colagen este recomandat pentru tenul deshidratat sau matur, avand atat efect de hidratare, cat si efect antirid.
Produsul stimuleaza circulatia prin masaj, crescand efectul de fermitate a pielii. Argilerina continuta are efect de lifting instant, iar placenta din plante hraneste si hidrateaza pielea.

Pe langa aceste doua produse, pentru a combate imbatranirea pielii se pot folosi si produsele cu acid hialuronic, precum masca sau fiola faciala No+Vello, ideale atat pentru tenul matur, cat si pentru cel sensibil si deshidratat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod