Produsele profesionale dermato-cosmetice- efect de la prima aplicare!



DMAE(di-methyl-amino-ethanol) este ingredientul-minune care asigura fermitatea si tonusul pielii. Daca ai pielea lasata, foloseste zilnic produsele profesionale No+Vello cu DMAE.

Fluidul facial cu DMAE si acid hialuronic sporeste hidratarea pielii, iar colagenul si elastina ajuta la tonifierea musculaturii si la fermitatea pielii, redefinind ovalul fetei.
Masca faciala si fiola faciala cu DMAE au efect instant de tonifiere si de lifting la nivelul tenului.

Tenul gras se confrunta cu cele mai multe imperfectiuni ale pielii, pentru ca sebumul actioneaza ca un magnet pentru factorii nocivi din mediu.
Gama de produse ideale pentru a trata pielea grasa trebuie sa contina acid mandelic, acid salicilic si musetel, cu rol de a curata si purifica porii.
Fluidul facial  si fiola faciala cu acid mandelic micsoreaza porii si atenueaza pigmentarile tenului.

Masca faciala cu acid salicilic are rol keratolitic de exfoliant, comedolitic, liposolubil, antiinflamator si bacteriostatic.

Contine un complex de vitamine ( A, E), colagen si musetel, pentru a conferi tenului gras un aspect sanatos si fresh.

Pe langa toate aceste produse profesionale, in centrele Nomasvello exista spray-ul antiimperfectiuni cu acid salicilic, care exfoliaza celulele moarte, curata porii si regleaza sebumul in exces. Acidul citric continut previne dezvoltarea bacteriilor, asigurand un ten cu aspect sanatos si frumos.

Insa, nu doar fata are nevoie de o ingrijire profesionala, ci si intreg corpul. Din acest motiv, Laboratoarele Nomasvello Spania au dezvoltat doua produse dermato-cosmetice ideale pentru remodelarea corporala.
Gelul anticelulitic G5 elimina celulita localizat. Formula sa exclusiva pe baza de fucus, carnitina, guarana și mentol stimuleaza arderea grasimilor și previne acumularea de țesut adipos.  Gelul Toneactif  este bogat în colagen si elastina, avand capacitatea de a reda pielii aspectul sau tanar si flexibil.

Produsele Nomasvello din gama corporala regereneaza, hidrateaza, tonifiaza si imbunatatesc vizibil aspectul pielii. In plus, ele maximizeaza rezultatele tratamentului LED+Esthetic.

Tu ce produse de ingrijire a pielii folosesti?

Specialistii Nomasvello ofera Gratuit diagnoza faciala Woodlamp si diagnoza corporala personalizata.
Frumusetea se ingrijeste!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod