Preference Wild Ombres

Peria Expert permite obtinerea unui rezultat personalizat care nu va lasa o linie de demarcatie clara intre culoarea parului si varfuri. Totul intr-un singur pas, la tine acasa!

“Puneti in valoare stilul Ombré cu diferite coafuri. Arata spectaculos pe parul ondulat sau coafat cu mult volum”
“Degradeul Ombré face ca tunsorile sa devina mai indraznete. Pentru parul  lung, se recomanda inceperea degradeului de la nivelul barbiei.”
"Tunsorile in trepte intensifica efectul degradeului Ombré.
Ofera volum si definire pentru un stil mereu in tendinte.”

SECRETUL STILULUI OMBRÉ SFATURI PENTRU ACASA

1.Nu conteaza cat de lung este parul tau. Intotdeauna vei incepe aplicarea din punctul aflat intre ureche si barbie, in jos spre varfuri.
2.Apoi, avand formula pe peria Expert piaptana sectiunea de par de sus in jos, pana la varf.
3.Lasa produsul sa actioneze pe par mai mult sau mai putin in functie de intensitatea pe care iti doresti sa o aiba varfurile (intre 25-45 minute) si apoi clateste.

SECRETUL STILULUI OMBRÉ Stilul Ombré este un mod nou si usor de a colora in suvite decolorand doar lungimea parului si varfurile.
Acesta creeaza un efect in degradé luminos. Foarte multe vedete la nivel international si local au adoptat acest stil. Pentru prima data, acum poti crea singura acasa acest look special. Préférence combina intr-un kit exclusiv Ombré o tehnologie decoloranta pe baza de crema cu un Complex de Extra-Stralucire pentru un efect decolorant optim si un par matasos, stralucitor. Peria Expert este conceputa pentru a te ajuta sa obtii rezultate naturale, personalizate, asa cum ti le doresti.

“Tot mai multe femei merg la salon pentru a adopta stilul Ombré.
Este noul mod de a colora parul in suvite, este stilul preferat de femeile care doresc sa fie mereu in tendinte. Ceea ce il face atat de popular este usurinta realizarii si imposibilitatea de a gresi. Aplicarea este la fel de simpla ca perierea parului”- Colorist expert L’Oréal Paris.

Pretul este 36,50 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod