Posibilități de styling infinite cu noua ediție limitată ghd nocturne collection

Bucură-te de posibilități infinite de styling cu noua gamă ghd ediție limitată dedicată sărbătorilor de iarnă, Nocturne Collection. Limitele dintre coafurile lejere de zi și cele inedite de seară sunt estompate acum cu ajutorul stylerelor ghd care îți permit să îți exprimi fără efort stilul pe tot parcursul sezonului festiv.

Ce este special la aceste produse de styling? Poți obține rezultate uimitoare fără a compromite sănătatea podoabei capilare!A venit momentul să te bucuri cadouri de Crăciun sub forma unor seturi special create de ghd pentru tine!

• Set cadou nocturne collection ghd platinum® styler - dacă îți dorești un produs de styling de cea mai înaltă calitate, stylerul ghd platinum este o alegere ideală.

Acesta menține o temperatură sigură pentru păr, în mod constant și uniform, de la rădăcină până la vârf. Rezultatul? Nenumărate opțiuni de styling, 20% mai multă strălucire și un păr mai puțin deteriorat cu 50%. Cu o singură mișcare, obții buclele perfecte și ai grijă și de părul tău! Include: ediție limitată ghd platinum® styler cu o geantă termorezistentă și 2 oje OPI. Pret recomandat - 1032 lei + TVA.

• Set cadou nocturne collection ghd V® gold styler - Incearcă noi stiluri și coafuri cu ghd V® gold styler.

Pentru un look în tendinte, de la șuvițe drepte cu aer sofisticat la textura buclelor lejere de plajă, styler-ul ghd V® gold este aliatul tău de încredere! Include: styler ghd V® gold în ediție limitată cu geantă termorezistentă și ojă OPI. Pret recomandat - 792 lei + TVA.

•  Uscător de păr pentru voiaj nocturne collection ghd flight® - Depășește orice limite ale stylingului cu ajutorul uscătorului de păr pentru voiaj ghd flight®, combinația perfectă de portabilitate și cea mai înaltă performanță.

Ușor de depozitat datorită dimensiunii reduse, ghd flight® este fuziunea ideală între design premium și versatilitate pentru a-ți îndeplini toate nevoile părului tău! Include: uscător de păr pentru voiaj ghd flight® în ediție limitată și geantă de călătorie. Pret recomandat - 261 lei + TVA

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod