Playboy lansează noua ediție limitată a colecției Play It Pin Up

Superbă, fermecătoare și irezistibil de senzuală – doar așa putem descrie imaginea unei fete care adoptă stilul pin up. Așa că nu mai sta pe gânduri, e timpul să fii pin up! Iar Playboy vine în întâmpinarea dorințelor tale și lansează ediția limitată anuală a colecției Play It Pin Up, care include parfumul colecției, dar și multe alte alte delicii dedicate îngrijirii corpului. E momentul să descoperi cât de amuzant poate fi să te transformi într-o pin up girl!

Al doilea parfum din seria Play It Pin Up Playboy este esența care nu trebuie să-ți lipsească în acest sezon! Parfumul Play It Pin Up din acest an celebrează stilul latin strălucitor și efervescent. Play It Pin Up te duce cu gândul la o tânără senzuală, cu aer Mediteranean, care atrage privirile tuturor prin imaginea sa expresivă, prin unduirile trupului și personalitatea debordantă, dar și prin atitudine – pentru că ea știe că este fermecătoare! Iubește viața și se bucură de micile plăceri nevinovate punând mereu pe primul loc desfătarea simțurilor și distracția.
O cheamă Giulia, iar numele său spune despre ea că este splendidă, senzuală, amuzantă, incredibil de carismatică, volubilă și ușor ironică. Flirtează, clipește din ochi și apoi se face nevăzută... dar mirosul parfumului său rămâne în aer, amintind de cât de spontană, spumoasă și luminoasă este prezența sa.

Parfumul Play It Pin Up captează esența energiei debordante a Giuliei, având o aromă floral fructată, vibrantă și fascinantă. Notele de vârf, de pară, grapefruit și mac au un efect revitalizant, iar notele de mijloc sunt un amestec colorat și strălucitor de pinacolada, portocale și căpșuni, acestea transmițând o senzualitatea irezistibilă. Notele de bază sunt cele de vanilie, lemn de santal și mosc, acestea fiind cele care fac din  Play It Pin Up o esență care te cucerește pe loc, de care te îndrăgostești iremediabil.

Inspirat de desenele pin up, ambalajul parfumurilor din colecția Playboy Play It Pin Up are un design colorat și modern.
Cutia parfumului Play It Pin Up are un fundal mov deschis revigorat de puncte proeminente de un galben luminos, peste care tronează logo-ul de un roșu intens. Și ghiciți cine este fata care stă pe iepurașul Playboy? Este chiar Giulia! Bruneta senzuală care a revigorat imaginea iepurașului năzdrăvan, schimbându-i papionul cu o fundă galben fosforescent. Giulia este îmbrăcată într-o salopetă roșie, care îi evidențiază rotunjimile feminine în cel mai fermecător și pur stil pin up. În timp ce își prinde o floare roșie în par, Giulia flirtează făcând cu ochiul. Waw, cine a spus că blondele se distrează mai bine s-a înșelat amarnic!

Complementar cu ambalajul fermecător, capacul sticlei de Play It Pin Up are formă de urechi de iepuraș, amintind de jucăușul iepuraș Playboy. Bordura capacului este înconjurată de o panglică și de o fundă galben intens, care contrastează cu lichidul mov deschis, evocând spiritul intens, vibrant al colecției.

Spre deosebire de alte parfumuri, colecția Play It Pin Up vine și cu o gamă de produse destinate răsfățului corpului.
Rutina dușului poate fi transformată într-o experiență voluptoasă cu gelul de duș mov transparent, care hidratează și catifelează pielea, învăluind-o într-o aromă de capșuni. Bucură-te de prospețime pe durata întregii zile folosind deodorantul floral fructat al colecției și, nu uita, pulverizează parfumul Play It Pin Up ori de câte ori vrei să te revigorezi cu amestecul intens al aromelor de grapefruit, portocală și căpșuni.

Păstrând stilul modern al colecției, recipientul gelului de duș este curbat, capacul fiind roz sidefat, iar deodorantul este acționat de un pulverizator mov. Cine ar fi crezut că produsele destinate corpului vor fi atât de elegante?

Iubești stilul inconfundabil, ușor obraznic al Giuliei? Atunci pregătește-te să îmbrățișezi maniera latină de exprimare a senzualității, pulverizează Play It Pin Up și activează modul fermecător! Apasă PLAY și cucerește întreaga lume!   Parfumul Play it Pin Up are un miros proaspăt, senzual, efervescent, floral-fructat.
Produse: Apă de Toilette 30ml – 40.30 lei; Apă de Toilette 50ml – 53.94 lei; Deodorant Body Spray 75ml 29.82 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod