Pielea fina cu cheltuiala desteapta se tine

Mie una imi place sa fiu femeie. Sa imi baga nasul in toate cremele, in toate gelurile de dus, sa imi aleg lotiuni si parfumuri. Insa, stim cu toatele, ca feminitatea are parti bune si parti mai putin bune.
Sa fii femeie presupune mai multa atentie, finete, ingrijire, candoare. Si fiecare face cum simte, pentru ca suntem diferite si asta e minunat. Insa, tot la fel sta situatia si cand vine vorba despre pilozitate.  Corporala sau faciala. Ea variaza de la un organism la altul.  Insa ceva mai problematica si mai provocatoare este pilozitatea faciala.

Femeile au abordari diferite vis a vis de aceasta chestiune. Unele se sfiesc, altele se expun, altele o ingroapa sub pres. Si asteapta o solutie miraculoasa. Magica…insa e bine sa stim ca avem alternative chiar langa noi. Raspunsul este Rica. Ceara braziliana cu unt de avocado, special conceputa pentru fata. Este o formula ideala pentru zona sensibila a fetei, care pe langa beneficiile naturale ale fructului de avocado, este imbogatita in vitaminele E, A si B. Bucura-te de o piele fina cu Rica.

Pret serviciu in salon – 150 de lei toate zonele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod