PICIOARE FRUMOASE ŞI CATIFELATE ÎN 20 DE MINUTE

Parul crescut inestetic te enerveaza si ai da orice sa scapi definitiv de el? Ai un job care impune o tinuta business si fustele sau rochiile nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba? Metodele de epilare clasica nu te mai incanta pentru ca simti ca devi dependenta de ele si asta te scoate din minti?
Ei bine, cea mai buna alternativa pentru a avea picioare catifelate mult timp dupa epilarea definitiva este Or-Light-o metoda rapida si fara durere, cu riscuri minime si eficienta maxima. Noul patent unic SPL reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficient decat deja existentul IPL. Mai mult de atat, cu Or-Light este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament.

Metoda SPL cu Or-Light se bazeaza pe lungimi de unda infrarosii si ultraviolete care sunt esentiale in indepartarea progresiva a firelor de par, fiind astfel o metoda mult mai sigura, fara durere, dar si mult mai ieftina decat epilarea traditional cu ceara. Rezultatele sunt vizibile: cu pana la 80% mai putin par inca de la prima sedinta. Numarul de sedinte recomandat pentru picioare este intre 5-10, depinzand de culoarea si tipul de par din zona vizata de tratament, dar si culoarea pielii.

Dupa tratament, pielea va ramane mai catifelata, iar grija epilarii permanente va fi de tot uitata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod