Par mai bogat cu Nioxin®

Daca vrei sa stii de ce iti cade parul, de ce se subtiaza si se raresc firele de par, ai raspunsurile mai aproape decat oricand.
Daca vrei sa stii de ce iti cade parul, de ce se subtiaza si se raresc firele de par, ai raspunsurile mai aproape decat oricand.

Ele vin de la Nioxin®, un brand profesional cu o lunga istorie si expertiza in caderea parului, dedicat exclusiv saloanelor de coafura.   Prezent ACUM si in Romania, Nioxin® ofera raspunsuri specializate privind pierderea si subtierea parului. Sub indrumarea coaforilor, vei experimenta o formula inovatoare de tratament, inspirata din skincare, care functioneaza eficient daca respecti cei 3 pasi: CURATA-OPTIMIZEAZA-TRATEAZA.


Noutatea consta in faptul ca NIOXIN® a dezvoltat o definitie a pierderii parului (pierderea parului = scalp dezechilibrat + subtierea firelor de par + rarirea firelor de par) pe baza careia a creat formule specializate pentru produsele sale. Astfel, produsele se adreseaza fiecaruia dintre acesti factori: curata parul si scalpul indepartand sebumul si reziduurile, hranesc si protejeaza parul pentru  reducerea caderii cauzata de rupere si dau un aspect mai bogat, mai gros fiecarui fir de par in parte.


Pret: 90 lei.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • salonphoenix pe 7 Iul 2012, 20:24
    Ce anume?

    Ati pus pretul de 90 de lei si o poza cu balsamul din sistemul 6. Pretul este doar pentru balsam sau pentru intreg sistemul???

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod