OPI revoluționează lacurile de unghii cu noul Sistem Infinite Shine Gel Effects Lacquer

OPI, liderul produselor inovative pentru colorarea unghiilor, anunţă lansarea sistemului Infinite Shine Gel Effects Lacquer, ce oferă culoare bogată, strălucire intensă şi rezistenţă de lungă durată, precum cea a manichiurii cu gel – fără a fi nevoie de lampă UV sau de îndepărtare specială.  Disponibil în 27 de nuanţe (plus baza Primer şi baza de strălucire Gloss), Infinite Shine utilizează un sistem în 3 paşi pentru a conferi unghiilor un finish strălucitor, care durează până la 10 zile.

“Infine Shine a fost creat pentru a îndeplini nevoile consumatoarelor de a avea un lac de unghii cu efect de gel, care, de asemenea, prezintă şi o formulă excepţională, culori trendy şi nume inovative pentru care OPI este atât de cunoscut,” explică Suzi Weiss-Fischmann, Co-Fondator & Brand Ambassador OPI. “Nuanţele Infinite Shine se aplică şi se îndepărtează precum lacurile clasice, dar oferă strălucire intensă şi durează mai mult pe unghii, caracteristici întâlnite la  formula tip gel!”

Infinite Shine include o gamă largă de nuanţe în ton cu moda, pornind de la nude la roşu aprins, portocaliu, şi de la roz la gri închis, albastru şi negru: Pretty Pink Perseveres, From Here to Eternity, She Went On and On and On, Girl Without Limits, No Stopping Me Now, Unequivocally Crimson, Relentless Ruby, Raisin’ the Bar, We’re in the Black, Set in Stone, Steel Waters Run Deep.

Infinite Shine se aplică pe baza unui sistem în 3 paşi; mai întâi se aplică Infinite Shine Primer (Pasul 1) pentru a preveni pătarea şi pentru o durată îndelungată a lacului pe unghii. După aceea, se selectează una dintre cele 27 nuanţe (Pasul 2) si se aplică două straturi subţiri, egale, pentru culori vii, pigmentate puternic. Ultimul pas constă într-un finish cu Infinite Shine Gloss (Pasul 3), care înfăţişează o formulă tip gel ce se usucă la lumină naturală. Produsul poate fi îndepărtat cu uşurinţă cu Expert Touch Nail Lacquer Remover; nu este nevoie să înmoi unghiile în dizolvant.

Produsele Infinite Shine prezintă o formulă aparte şi fiecare sticluţă include pensula exclusivă ProWide™ de la OPI, pentru cea mai bună aplicare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod