Oferă personalitate părului grizonant! Alege culoarea!

Unul, două,… ba chiar mai multe fire grizonante? Hmmm, ce-i de făcut? Te confrunți cu o asemenea problemă? Nu-ți face griji!
Părul grizonant este una dintre cele mai provocatoare schimbări cu care se confruntă o femeie în ceea ce privește frumusețea părului. 60% dintre femeile care își vopsesc părul, o fac din acest motiv. Soluția? Wella Professionals oferă doamnelor care se confruntă cu această problemă un serviciu de colorare și de înfrumusețare, care să fie în acord atât cu fizicul, cât și cu starea lor de spirit: „Only a Hairdresser Can Reveal Your True Color”.

Poți alege varianta de colorare a părului grizonant în acord cu vârsta ta și cu dorințele tale:
•    Rich Brunette – pentru acoperirea firelor de păr albe și gri. Acest serviciu este realizat cu Koleston Perfect de la Wella Professionals, prima vopsea - cremă din lume ce oferă 100% acoperire a părului alb cu rezultate intense, bogate și de durată;
•    Grey Blending - pentru doamnele cu pretenții, care-și doresc să arate bine la orice vârstă, folosind nuanțe subtile de colorare a părului. Acest serviciu este realizat cu Illumina Color de la Wella Professionals, vopseaua - cremă permanentă ce oferă rezultate de colorare luminoase, pure și foarte naturale;
•    Grey Shading – pentru femeile pentru care vârsta e doar un număr și care oferă părului personalitate, accentuându-i culoarea. Acest serviciu se realizeaza cu Color ID și Koleston Perfect de la Wella Professionals. Rezultatul? O culoare armonioasă și un efect  personalizat, unic.

Reține! Culorile obținute cu produsele de colorare de la Wella Professionals sunt menținute mai mult timp pe firul de păr.

În plus, părul tău are nevoie de o îngrijire intensă, de o hidratare de durată, netezire vizibilă și strălucire puternică. Sunt posibile toate acestea? Da, Oil Reflections este produsul de care ai nevoie și care satisface toate aceste dorințe ale părului, datorită combinației speciale de ulei de macadamia, ulei de avocado și vitamina E.

Nu e cazul să-ți faci griji! Wella Professionals are cele mai bune soluții pentru părul tău!

Recomandare pentru colorarea părului grizonant: Color ID dela Wella Professionals – preț serviciu salon – 150 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod