O alta tu in fiecare zi

Cu Sebastian Professional, ai nenumarate posibilitati creative in fiecare zi. O alta nuanta de par este o joaca de copii, pentru ca ai la indemana Cellophanes. Azi ne inspira Cassis, pentru ca in vara asta must have-ul sezonului tine si de rosu, de scortisoara, de fructe de padure.

Cellophanes este un tratament nuantator semi-permanent cu pH slab-acid (2.8-3.3). Ce inseamna in mod real acest lucru? Ei bine, produsul determina cuticula sa ramana cat mai inchisa astfel incat moleculele sala de culoare sa se depuna pe fiecare fir de par, creand straturi de culoare stralucitoare si translucida.

Lunile calde trebuie sa devina sinonime cu naturaletea. Fara volume, fara artificii.  Curatenie si puritate.  Par lung onduleuri largi, boeme. Totul pentu un par sanatos si plin de miscare. Stiai ca formula Cellophanes este delicata  și nu conține alcalinizatori precum amoniacul  MEA? Pentru ca al nostru Cellophanes desavarseste nuanta fiecarei suvite de par pentru a obtine o culoare vibranta si un look natural. Acest depozit anionic de culoare formeaza pe stratul cuticular o protectie impotriva ruperii, astfel incat pe fiecare fir de par  se creeaza straturi de culoare transparenta, cu luciu natural, care rezista pana la patru saptamani.

Produs destinat exclusiv saloanelor de coafura SEBASTIAN Professional. Pret aproximativ pentru serviciu in salon 150 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod