Noutati de la Guerlain: Colectia de toamna 2016

Pentru această toamnă, Guerlain recomandă 6 palete cu nuanțe armonioase & chic pentru ploape, eyeliner pentru evidențierea ochilor și culoare pentru buze senzuale.  

Palette 5 Couleurs, MUST HAVE pentru ploape!  

Farduri de ploape esențiale pentru a-ți crea look-ul dorit, potrivit pentru orice ocazie, ținută și stil. Guerlain, alchimist al culorilor și expert în pulberi, a proiectat fiecare paletă cu texturi mate, satinate și metalice, îmbogățite cu pigmenți care reflectă lumina pentru un finish captivant.
Ușor de folosit, paletele conțin o nuanța pentru a ilumina ploapele, 2 tonuri naturale pentru a spori subtil privirea și 2 tonuri pentru a intensifica, oferi profunzime machiajului.Ambalajul specific eleganței Guerlain, găzduiește 2 aplicatoare ușor de folosit, pensulă și burete, ca fiecare femeie să-și exprime propria viziune și creativitate când își îmbracă ploapele.

Eyeliner L’Art du Trait, PRECIZIE & ULTRA NEGRU !

Adoptă acest produs esențial și clasic pentru un look feminin.Ușor de manevrat datorită aplicatorului ultra precis, cu vârf lung și ascuțit, îți permite să-ți conturezi perfect ochii, trasând cu ușurință linia de la baza genelor.

KISSKISS Lipstick, pune accent pe zambetul tau!

Ruj cu textură cremoasă, conferă hidratare și confort pe tot parcursul zilei.Guerlain recomandă 2 nuanțe noi, Fall în Nude și Fall în Red, purtabile dimineața și/sau seara, în perfectă armonie cu fardurile de ploape.
N-ai cum să dai greș!

*Colectia va fi disponibila in magazine de la 1 septembrie. Preturi aproximative: Palette 5 Couleurs - 300 lei; L’Art du Trait, eyeliner - 185 lei; KISSKISS lipstick -  185 lei.                               
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod