Noutati de la Guerlain: Abeille Royale Gold Eyetech

În fiecare an, gamă Abeille Royale ce are la bază ingrediente apicole, se extinde cu produse noi pentru îngrijirea tenului, creând texturi remarcabile cu rezultate vizibile. În acest an, Guerlain lansează un nou expert pentru îngrijirea zonei ochilor, serum Abeille Royale Gold Eyetech.

Conturul ochilor, este zona cea mai fragilă și slab protejată de pe față. Cu cât înaintam în vârstă, pielea își pierde elasticitatea și fermitatea creându-se efectul de ploapa cazuta, iar cearcănele sunt tot mai evidente datorită microcirculației slabe.


Stiati ca?

Pielea din zona de contur a ochilor este cu 41% mai subțire și mai vulnerabilă la factorii externi, fiind solicitată constant datorită clipirii, de aproximativ 7000 ori/zi.

De asemenea, este mai săracă în lipide epidermice, sinteza de colagen și elastină, și mai puțin rezistentă la agresiunile externe: raze UV, vânt, frig, poluare, factori care contribuie zilnic în procesul anti-ageing al pielii.

3 INOVATII, 1 PRODUS!

Abeille Royale Gold Eyetech, îmbină sinergia unei formule noi, aplicator unic și tehnica de masaj exclusivă elaborată de experții institutului Guerlain pentru rezultate spectaculoase.

Formula serum ultra-concentrată, cu puterea de reparare excepțională a mierii Ouessant (albina neagră) și lăptișorul de matcă exclusiv Guerlain, beneficieaza de aplicatorul patentat, poleit cu aur fin de 24 de carate.

Folosit în medicina tradițională chineză, aurul are proprietăți anti-inflamatorii și oferă senzație imediată de prospețime, evitând congestionarea conturului ochilor.


Serumul actioneaza in cele 2 straturi cheie ale pielii, de la derma la epidermă, pentru a asigura repararea continuă, intensă si completă a semnelor de îmbătrânire.

Rezultate evaluate de un medic dermatolog independent pe 60 de femei care au aplicat produsul de două ori pe zi timp de 1 lună: Ridurile si liniile fine netezite 43%; Cearcănele reduse x 2.5; Pungile reduse x 3.5

TEHNICA EXCLUSIVA DE MASAJ GUERLAIN: vizează diminuarea ridurilor și activarea microcirculației

Aplicați câteva puncte în jurul ochilor, de la exterior spre interior, apoi netezește ploapa superioară urmând arcul sprâncenei.
De 3 ori. Pe lungimea ploapei inferioare, folosește tehnica mișcări de rotație.

Masează și ridică cu ajuturul aplicatorului zona arcadei, ține cateva secunde o mică presiune la colțul exterior. De 3 ori. Desenați linii verticale pe frunte, de la spranceane spre linia parului; rol in eliberarea energiei

Cu vârful aplicatorului, presați 4 puncte pentru relaxarea zonei ochilor

Abeille Royale Gold Eyetech, va fi disponibil in magazine de pe data de 15 august. Pret aproximativ 542 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod